HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2015.04.08. 08:04 Krap

Trollfoci

trollfoci.jpg     Mivel a Facebook nálam nem pálya, sokáig teljesen kimaradt a Trollfoci az életemből. Hírük és egy-két képük, videójuk persze eljutott hozzám. Örömmel faltam be a 3 napos török utazás alatt a könyvüket.
Tetszett, röhögtem jókat. Jó látni, hogy vannak emberek, akik - miközben az MLSZ a szurkolói kártya/beléptető rendszer sikeréről beszél, a magyar bajnokiknak pedig gyakorlatilag üres stadionok adnak hátteret - kimondják, hogy nem biztos, hogy minden szép és jó. Betekintést nyerhetünk a megyei csapatok mindennapjaiba, de nem tudjuk meg, ki az a Messi... Aki ismeri az oldalt, biztosan elolvassa, de más foci barátnak is ajánlom.
     Ha hétvégén üres lesz a "Dózsa stadion" a rangadón, az MLSZ tényleg eléri a lehetetlent és példátlant: az ősi ellenség lila és a zöld tábor összefog - és egyszerre sz@rnak az MLSZ-re.
Kíváncsian várom. Egyszerre három helyszínt (egy üres stadiont, Újpest városközpontot és a Fradi pálya környékét) biztosítani... Remélem, sok kényelmes, "divat" szurkoló agyáig is eljut, mit akarnak az ultrák kifejezni, és nem mennek ki a meccsre.
Mert elvek is vannak a világon.
Elkanyarodtam a könyvtől? Fenét!

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr227344056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krap 2015.04.12. 21:58:27

Jellemző arra, hogy mennyire képben vagyok, hogy a meccsen az FTC volt a pályaválasztó; arra pedig, hogy mennyire kis naiv anarchista vagyok az, hogy gyakorlatilag telt ház előtt zajlott a mérkőzés. "Szégyen szemre" a lilák voltak azok, akik tartották magukat az elveikhez, és nem mentek ki a stadionba. Vagy már csak 200-an vannak.

istyumr 2015.04.13. 08:38:39

Vagy nem kaptak több jegyet...
süti beállítások módosítása