HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2015.08.27. 14:58 Krap

Arkangyal

Mindenek előtt: ha valaki meg tudja szerezni Miltontól az Elveszett Paradicsomot (ha egy mód van rá, epub formátumban, természetesen magyarul, mert az eredeti amilyen gyönyörű, annyira magas nekem), az legyen szíves jelezze, küldje el, mert már régóta szeretném ismét elolvasni a művet, de már nem járok könyvtárba. Köszi előre is!!

Egy borító (és a hozzá kapcsolódó cím) valamint egy negatív kritika miatt hallgattam meg egy albumot. Nem bántam meg, tetszett. Az említett kritika elvezetett a zenekar zseniális (!!!) 2005-ös lemezéhez, a Dark Ages-hez. Azt nagyon ajánlom végig(!)hallgatásra. Rengeteg csodás, jó, ötletes dolog van rajta nagyon sok stílusban. Az Archangel-höz nagyobb nyitottság kell a stílus iránt nem rajongóktól, mert korlátoltabb.

soulfly-archangel2015.jpg

A banda nevének végén az Y akár egy angyal is lehet.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr597738276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása