HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2017.03.22. 08:03 Krap

Kereskedelmi célú

Semjén Zsolt "elfogadhatatlannak és tűrhetetlennek nevezte az önkényuralmi jelképek kereskedelmi célú megjelenítését". Ezen kívül "a Heineken logójában vörös csillag szerepel, ami nyilvánvaló politikai tartalom". Éppen ezért egy törvény javaslatot (indítványt) nyújtott be, mely "betilthatóvá tenné az önkényuralmi jelképek kereskedelmi célú használatát".

Hogy mi az a Heineken, az gondolom, mindenkinek megvan. Semjén Zsoltról elég annyit tudni, hogy pártja ránőtt a Fidesz s...ére (szájjal), így megvan az összeköttetése, hogy gyakorlatilag bármilyen törvényt elfogadtasson a parlamenttel.

Amikor miniszter adta át a magyarországi "Heineken gyár" fejlesztését, hogy hurrá, mostantól a dobozt is itt gyártják vagy amikor stratégiai partneri szerződést írt alá a kormány ugyanezzel a gyárral, akkor még nem zavarta az urakat, hogy a dobozon ott a vörös csillag.

Kósa Lajos kérdésre válaszolva azt nyilatkozta a témakörben, hogy nem tervezik Indiában betiltani a szvasztikát. Aki oda megy, az fogadja el, hogy ott az van.

Miközben az ÁLLAMI televízió adóin naponta látni Heineken reklámot. A vörös csillaggal. Mely 1889. óta ott figyel a sörösüvegeken.

Politikusok értelmi szintje, 2017., Magyarország.

 heineken.jpg

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr8412356259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása