HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2007.02.14. 16:21 Krap

She sells sea-shells on the seashore

   Avagy : a Thai eledelek :

A legutobbi elmeny a legnyerobb eddig. Egy kajaldaban delben udito helyett kokusztejet kertem es eredeti csomagolasban, azaz kokuszban hoztak ki. A legkulsobb reteg le volt rola vagva, igy egy puha, feher "poharban" volt, melynek belseje egy kemeny reteg volt, benne a lotty, az egesz hutve. Na, tobb sem kellett ma este a piacon  !!! Ott mar a leheto legjobban lecsupaszitottak a diot (ket tenyerrel eltakarhato) es ott, a szemem elott vagta le a tag a tetejet egy olyan kessel es mozdulattal, mely nekem helybol minimum 2 ujj minuszt jelentett volna, ha en probalom a mutatvanyt.

Lattunk - ma eloszor - rovarokat is az etel kinalatban. Szocske (kb. 6-7 centisek), csotanyszeru allatkak, larvak... Szerintem ki volt sutve, es me`g egy kicsit fozik is talan talalas elott. Nem kertunk beloluk. Pizzat kajaltunk, mert ma fuszermentes napot tartottunk. Egy bazi nagy olasz pizzat ettunk, az eddigiektol eltero fuszerezessel : bors, csili ontet (nem tul csipos), oregano, ilyesmi.

Altalaban rizses dolgokat kajalunk. En altalaban kacsat, csirket, kulonbozo szoszokkal (batran toljuk a veszett csiposoket is, ha van eleg so:r a kornyeken) es a legfurabb, de finom zoldsegekkel. Altalaban 30-50 penz egy adag, ami finom, de nem eleg egy foetelnek. (Minden leirt ar 5-6-tal szorzando es forintot kapunk.) A haverom foleg tengeri herkenytyus dolgokkal keni ugyanezeket. Mindkettonknek izlik minden eddig.

A so:r sajna kenyes kerdes, mert itt nem annyira divat az alkohol, ezert 35-60 egyseget is elkernek egy pint-ert (eljen Anglia !). Szoval nem igazan az en orszagom. A dohanyzas sem tulzottan elterjedt.

Az emberekrol : Bangkokban rengetegen jartak sarga ingben, vagy poloban (ASG drukkerek, gondoltam). Kiderult, hogy ok a buddhistak. Nem tudom, allandoan sargaban jarnak-e, de ha igen, az nem semmi.

Szemem termeszetesen a Canada zaszlon. :) A pizzeriaban lattam egy GYONYORU not (na jo, aki ismer az tudja, hogy masoknal O" csak erdekes, vagy kifejezetten csunya :), aki angolul (raadasul nem britul) beszelt. Volt vagy 3-4 gyereke es ferje is, igy nem tudtam megkerdezni, van-e zaszlaja :), pedig a szandek megvolt. Jo tudni, hogy vannak allando dolgok a vilagon : me`g mindig a voros, feher boru, szeplos magas(abb), karcsu holgyemenyekre kapom fel a szivem : ). Leginkabb.  Persze a kulso totalisan nem szamit (foleg, ha nagyon jol nez ki az illeto :). De komolyan nem.

Van Coca-Cola (HufSte), de orulnek, ha ilyen uveged (2-3 decis) ma`r lenne, mert szivem szerint megtartanam otthonra vazanak. Gyere at erte, ha kell, Hozzad kozelebb van, mint hozzam !

Legyetek jok ! Boldog Valentin napot - engem valahogy me`g soha nem erintett meg ez a mizeria. Kezdek szepen (?) barnulni.

5 komment

Címkék: Thaiföld


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr8836568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kati 2007.02.14. 20:04:03

Biztosak vagytok benne, hogy a pizzán nem volt egy-két szöcske, oregánónak álcázva? :-)
Amúgy nagyon király az élménybeszámoló, csak így tovább!
A thai-csajokkal azért óvatosan, ne feledd mit tanácsoltam mielőtt indultál! Fő a biztonság! :-))))))

A. aus Wudersch 2007.02.14. 23:32:49

Kivételesen ma már nem iszom sört a magas, fehérbőrű, vörös és szeplős thai lányok egészségére, de megtehetném, hiszen van kézközelben 3 doboz hamburgi Holstenem és egy a jó fajta tiroli Adambräuból, amit 130 Ft-ért vettem (oszd el 5-6-tal és megkapod ottani pénzben:), ami bah?
Na, de a lényeg, hogy igazából erősen eltűnt a meccs időpontja, kivették a programfüzetből és nyilván még egyeztetés alatt a késleltetés céldátuma. Ha megtudok valamit, szólok. Kérdés: eddig hány ottani arc járt közel ahhoz, hogy rámérjen egy köríveset a külső combodra, amiért a szokásos gátlástalansággal vizsgáltad a (magas, szeplős, vörös, stb.) kishúgát? :) Mindenesetre, ha már egy délkelet-ázsiai országban jársz, és a hátralévő napokban nem kerülsz börtönbe gyermekprostutícióval kapcsolatos bűncselekmény útján bűnsegédi minőségben, illetve egyéb úton, akkor feltétlenül látogassatok el egy tradícionális muay thai meccsre, és persze a khao san road-ra (ami a magas, fehérbőrű, stb. emberek gyülekezőhelye). Az ASG-sek egyébként azértvannak sokan, mert szerezetesnek álltak, kapnak érte pénzt, különféle kedvezményeket. Állítólag Rátgéber haverod meg közben oda megy (ment?) a szomszédba, Moszkvába. Csináljatok sok fényképet! Szávádi káp! (Ezt a thaibox edzésen tanultam, valami köszönésféle :)
[sa-wat dee]

hana 2007.02.15. 00:30:44

Most a vörös, vagy fehér bőrű a nyerő? :P
Érezd jól magad és a nőket:)
Óvakodj a lila buddhistáktól:)
Pussz

Jürgen 2007.02.15. 09:30:02

"Bangkokban rengetegen jartak sarga ingben, vagy poloban (ASG drukkerek, gondoltam)."

Egy Douglas Adams könyvben olvastam, hogy sohasem értette igazán, ki a fene hallgathat saját elhatározásából Richard Cleydermann-t. De aztán a sors úgy hozta, hogy elvetődött Kínába és ott szinte mindenki, és milliárdnyian vannak. Úgyhogy próbáljuk meg józanul és kellő mértéktartással kezelni a marketingben eddig elért
eredményeinket :-))

Totya 2007.02.15. 14:40:45

Jó-jó, de mikor látsz már végre vitorlás hajót!
>A so:r sajna kenyes kerdes, mert itt nem annyira >divat az alkohol
Se szesz, se szex? Nehogy sárga ingest csináljanak belőled:-)
süti beállítások módosítása