HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2013.01.17. 21:12 Krap

Laura Robson, már megint

Dementieva visszavonulása és Zvonareva sérülése óta nem igazán érdekel a tenisz, de nincs fél éve, hogy megemlítettem itt a fiatal angol lányt, aki akkor néhány napon belül megvert két nagy játékost.
Ma a szintén balkezes, világranglista 8. Kvitovát hozta össze vele a balsors. Robson nyert a nem kis meccsen 2-6, 6-3, 11-9 (!!!)-re az ausztrál Grand Slam-en.
Négy nappal a 19. szülinapja előtt.
Már az 50. hely körül jár az említett listán (89. volt négy és fél hónapja).

LauraRobson2013.jpg

Szólj hozzá!


2013.01.16. 08:04 Krap

F@ck (shock) the system

Szeretem az "anarchistákat", a rendszernek beintő embereket.
Így - noha elsőre fura az eset - teljesen megértem Depardieu húzását, hogy orosz állampolgárságot kért és kapott, a francia dolgairól pedig hajlandó lemondani.
Lehet persze köpködni, hogy milyen francia hazafi az ilyen, de attól, hogy valaki behány egy (tervezett) adótól, az egész rendszertől, még (gondolom) senki nem vitatja el, hogy Ő francia volt, és az is marad.
Tetszett a lépése, mert merész és provokatív.
Persze, Ő megteheti, monhatnánk, de meg is tette!
"Ha nem tetszik, el lehet menni" - ez lehetne minden EU-s ország mottója.
Mekkora jogdíjat kapnánk értte!? :)

Depardieu.jpg

Szólj hozzá!


2013.01.15. 08:05 Krap

"Egy eset kapcsán Morooka Hikoemont felkérték, esküdjön meg az istenek előtt, hogy igazat fog mondani egy ügyben. Ő viszont azt mondta: 'Egy szamuráj szava az acélnál is keményebb. Én magamba véstem ezt. Ennél többet még az istenek és a buddhák sem tehetnek.' Az esküt nem kellett letennie. Ez huszonhat éves korában történt."

Szólj hozzá!


2013.01.14. 08:07 Krap

Emlékül

Afa.jpg

Mikor írom ezt a bejegyzést, 409Ft egy liter benzin, az Euro valutaKÖZÉP árfolyama 291Ft, egypárti alkotmány-utánzatunk van. Törvényeket is egyetlen párt hoz, az Áfa az egekben. Az már biztos, hogy a jövőben olyanok is szavazhatnak a választásainkon, akik egyetlen percet sem tartózkodtak az országban életük folyamán. Az a kísérlet (ideiglenesen éppen) megbukott, hogy csak ők szavazhassanak.
Nevünkben nem vagyunk köztársaság többé. Csak tudnám, akkor ezek miért érvényesek!:

Koztarsasag.jpg

3 komment


süti beállítások módosítása