HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2017.07.07. 08:08 Krap

Scorpi

Szeretem a koncertlemezeket, -felvételeket, úgyhogy nem volt kérdés, hogy a csúcson lévő Scorpions (1985.) dupla lemezét nem hagyom az eladónál, amikor megláttam. Nagyon régen nem hallottam már. Tudtam, hogy remek, de a vártnál sokkal jobban meglepett. Emberek, zenélnek, érzéssel, hangszereken, dallamokat, egyedi, azonnal felismerhető stílusban. Direkt nem a legnagyobb slágerek egyikét teszem ide, mert ez a dal is tökéletesen leírja azt, amiről mesélek. Bár, aki ezt a dobhangzást kitalálta, megvalósította...

Szólj hozzá!


2017.07.06. 08:02 Krap

A sorsnak van humora

Ha már Egerben jártam... Amíg eszem ágában nem volt odamenni, addig hónapokon át 8 órát kellett (volna :) bent töltenem, most pedig, amikor be szerettem volna menni, nem engedtek be.

eger2.jpg

eger4.jpgAz egykori laktanyában ugyanis Törvényszék, Megyei Főügyészség, Közigazgatási és akármilyen Igazgatóság és egyéb bohócságok kaptak helyet.

Vajon Vizi "tulok" százados megélte-e ezt?

Szólj hozzá!


2017.07.05. 08:04 Krap

Eger

Annyira felbőszített, hogy a Magyar Körversenyen egy (1!!) km-t kellett az első "etapon" tekernie a mezőnynek, hogy másnap - az év eddigi legmelegebb napján - áttekertem Egerbe és vissza a Bükkön át. Mint utóbb kiderült, legalább kétszer annyi szintet mentem aznap, mint a mezőny a király etapon. Igaz, ők nem sörözhettek és pizzázhattak félúton.

eger1.jpg

eger5.jpg

Szólj hozzá!


2017.07.04. 08:06 Krap

Régiségvásár után

Mindenkit figyelmeztetek, aki kacérkodik a hanglemezre át-/visszatérés gondolatával, hogy nagyon könnyen kialakul a függőség. :) A jó hír viszont az, hogy véges azon lemezek száma, melyeket érdemes beszerezni. Legalábbis én ezzel vigasztalom/nyugtatom magam. :) És persze a remek zenékkel.

lemezek1.jpg

lemezek2.jpg

Szólj hozzá!


2017.07.03. 12:52 Krap

Tour De Hongrie 2017.

tourdeh1.jpg

tourdeh2.jpg

tourdeh3.jpg

tourdeh4.jpg

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása