HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2019.10.26. 18:06 Krap

Idáig

Szólj hozzá!


2019.10.24. 08:01 Krap

Once UPPONY the time...

upponycsucs.jpg

Felülről.

Szólj hozzá!


2019.10.22. 08:05 Krap

30-ból 1

Meccs előtt: "Azt az egy győzelmet, amit eddig sikerült elérni, szeretnénk megduplázni. Hosszú ez a nyeretlenségi sorozat, azon leszünk, hogy megszakítsuk, hogy változás történjen, hogy arról beszélhessenek a meccs után a szurkolóink, hogy a 30. egymás elleni bajnokin összejött a második győzelem." "Bízom benne, hogy sikerül azt és úgy játszani, amit elterveztünk, mert nem szeretnénk üres kézzel hazajönni."

Meccs után: "Pozitívumként említhetem, hogy amit kitaláltunk, az működött, helyzeteket alakítottunk ki, ugyanakkor bosszúság, hogy ezeket a helyzeteket nem tudtuk értékesíteni." "Nagyon büszke vagyok a játékosaimra,..." "Magasan ezen a mérkőzésen játszottunk a legjobban, hétről hétre fejlődünk, ami a helyzetek számában is látszik."

A meccsen vereség: Debrecen-Diósgyőr 2-1. A hazaiak 10 emberrel verték a fogadkozó vendégeket, akik üres kézzel tértek haza. Feczkó Tamást eddig szimpatikus edzőnek tartottam, de jó úton halad, hogy a csak szóban teljesítő szerencsétlenek hosszú sorát gyarapítsa.

Szólj hozzá!


2019.10.21. 08:03 Krap

207 évvel ezelőtti szerzemény

Feltűnt a színdarabban (Nem félünk...), aztán leesett, hogy a Király beszédéből ismerős. Finoman szólva is tökéletes:

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása