HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2019.04.12. 08:01 Krap

A labdarúgás gyilkosai

Szerdán a Manchester United-dal játszott a Barcelona. Sajnos már régen meghalt az "angol foci", így gyakorlatilag csak a Mezőkövesd meccseire szorítkozom, ha foci nézésről van szó, mégis belenéztem a meccsbe. Lehangoló, amit láttam. A Barcelona 786 passz "segítségével" lőtt ötször (!!!) kapura a kb. 94 perc alatt. Azaz átlag 157 passz zajlott két helyzetük között. Úgy, hogy volt szabadrúgásból egyből kapura tett labda is. Ez volt egy a 3 (!!) kaput eltaláló lövésük közül.
Hosszú évek óta ezt játsszák. És sajnos (relatíve) eredményesek vele.
Először a meccs elején kapcsoltam oda. Akkor éppen egy szögletet sikerült a "spanyoloknak" másfél perc alatt visszapasszolgatniuk a saját 16-osukig. Hányinger.
Fura, hogy mi mindenre be lehet idomítani embereket, csapatokat, mi mindenre rávisz a eredménykényszer egyeseket. Ez az egész ugyanis természetellenes. Nem erről szól a játék.
Amikor egy haveri csapat elkezd focizni, senkinek nem jutna eszébe úgy játszani, mint a Barcelonának. Hülyének néznék.

Szólj hozzá!


2019.04.11. 08:07 Krap

Are You Listening? (2007.)

Szeretem az ilyen zenéket. Más, mint a zenekarának lemezei (ahol szintén fő szerző/szövegíró volt), van egyénisége. Első hallgatáskor is ezt mondtam, és akkor is tartanám, ha nem halt volna meg.

Itt eredetileg Dolores O'Riordan albuma volt, mely már csak dalonként hallgatható meg a Youtube-on.

Szólj hozzá!


2019.04.10. 08:08 Krap

Dolores O'Riordan

Amennyire erdeti volt, annyira idegesített a hangja a Zombie-ban. Aztán más dalokkal simán megkedveltem. Néhány hónapja lesokkolt, hogy 2018. januárjában elhunyt. Bitangul beszürcsölt, aztán - a hírek szerint véletlenül - belefulladt a fürdőkádba. 46 évet élt.
A The Cranberries énekesnője volt, de a szólóalbumai is legalább annyira eredetiek, figyelemre méltóak. Sok jó dalt írt, nem gyengén futott be a zenekarával annak idején. Ír volt. Három gyermeke van.

dolores1.jpg

dolores2.jpg

Szólj hozzá!


2019.04.09. 09:24 Krap

Dekor

Kevés ötletesebb posztert láttam eddig. Van több verziója is, Eddie különböző korszakaiból.

maidendoor2.JPG

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása