HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2019.04.12. 08:01 Krap

A labdarúgás gyilkosai

Szerdán a Manchester United-dal játszott a Barcelona. Sajnos már régen meghalt az "angol foci", így gyakorlatilag csak a Mezőkövesd meccseire szorítkozom, ha foci nézésről van szó, mégis belenéztem a meccsbe. Lehangoló, amit láttam. A Barcelona 786 passz "segítségével" lőtt ötször (!!!) kapura a kb. 94 perc alatt. Azaz átlag 157 passz zajlott két helyzetük között. Úgy, hogy volt szabadrúgásból egyből kapura tett labda is. Ez volt egy a 3 (!!) kaput eltaláló lövésük közül.
Hosszú évek óta ezt játsszák. És sajnos (relatíve) eredményesek vele.
Először a meccs elején kapcsoltam oda. Akkor éppen egy szögletet sikerült a "spanyoloknak" másfél perc alatt visszapasszolgatniuk a saját 16-osukig. Hányinger.
Fura, hogy mi mindenre be lehet idomítani embereket, csapatokat, mi mindenre rávisz a eredménykényszer egyeseket. Ez az egész ugyanis természetellenes. Nem erről szól a játék.
Amikor egy haveri csapat elkezd focizni, senkinek nem jutna eszébe úgy játszani, mint a Barcelonának. Hülyének néznék.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr3914758001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása