HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2022.02.17. 08:09 Krap

Death Proof - Halálbiztos (2007.)

Ez a Tarantino film eddig kimaradt. Nem volt kár érte, ugyanis egy újabb csalódás az öntörvényű rendezőtől. Nem annyira unalmas vagy vontatott, mint mondjuk a Volt egyszer egy Hollywood vagy a Jackie Brown, cserébe teljességgel felesleges, értelmetlen, tanulság és tartalom nélküli. Kurt Russell karaktere és játéka remek, minden más önismétlő, öncélú, mesterkélt.

deathproof-1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: film Tarantino


2022.02.16. 14:19 Krap

Javulófélben(?)

Három nappal a hirtelen magas láz megjelenése után ma már csak hőemelkedésem van, nyeléskor fáj a torkom, a gyomrom érdekes, de működik - a felénél tartok a hét napos antibiotikum kúrának -, a kondim nincs a csúcson, de remélem, hogy a láz megszűnése azt jelenti, hogy kifelé tartok a betegségből. Ritkán köhögök, és olyankor általában fel is szakadozik ez-az. Nem részletezem. Éjjelente legalább 10 órát alszom, izzadtan ébredek. Ha semmi negatív változás nem lesz, akkor visszatérek a blog rendes menetéhez - már, ha volt neki olyanja.

Szólj hozzá!

Címkék: Covid


2022.02.15. 13:43 Krap

A 39 is relatív

12 óra izzadós alvás után az esti 39,9 után 38 fokkal ébredtem ma, ami mostanra magától lement 37,5-re. Néha köhögök egyet-egyet, kedvem nem sok dologhoz van - olimpiát nézek, neten olvasgatok.
Én sem értem, miért nem teszteltetett a doki(m asszisztense). Gondolom, egyértelmű, hogy mi bajom van és így nem terhelem a rendszert, hamarabb letelik az egy hét karantén és nem rontom a statisztikát.

3 komment

Címkék: Covid


2022.02.14. 12:33 Krap

Minden relatív

Az a jó a 39 fokos lázban, hogy utána a 38 fokot már kifejezetten kellemesnek érzi az ember. Avagy: valószínűleg covidos lettem. A dokim nem teszteltet, hanem az asszisztensnő, akivel telefonon beszéltem bevágott egy hét karanténba és antibiotikummal távgyógyít.

1 komment

Címkék: Covid


süti beállítások módosítása