HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2013.05.21. 08:01 Krap

Fogyunk :( "Life down here is just a strange illusion"

Az elmúlt néhány hétben elhunyt (a balesetét követő négy év kóma után!!!) Chi Cheng, a Deftones basszusgitárosa - addig is volt valami emelkedett a Deftones zenéjében, de azóta pláne érezni, hogy átgondoltak ezt-azt -, Jeff Hanneman, aki megalakulásától kezdve a Slayer gitárosa volt, és - ez döbbentett meg leginkább - Clive Burr is.
Clive az első három Iron Maiden lemezen dobolt, melyek közül a The Number Of The Beast nem kis kedvencem. Kb. 27 éve, az első hallgatástól benne van a személyes top 3-5-ömben (sokáig a csúcson volt), nem kis részben Clive erőteljes, mégis ötletes dobolásának köszönhetően.
Sok éve sclerosis multiplex-et diagnosztizáltak nála, ez okozta halálát is.
Egy dobosnak azzal szembesülni, hogy kiesnek a dobverők a kezéből...
Amilyen gusztustalanul rúgta ki a zenekar (az apja temetésére hazautazott a turnéról, majd visszatértekor már nem kellett), annyira kiálltak mellette betegségét követően (is). Most olvastam, és teljesen meghatott, hogy a segélykoncerteken, gyűjtéseken kívül is, a háta mögött Bruce szólt Clive feleségének, hogy bármikor, de tényleg, bármi kell, csak egy telefonjába kerül, és hogy a londoni koncertekre a legjobb helyet mindig felajánlották Neki a lelátón.
56 éves volt.
Nyugodjanak békében! (vagy égjen (Jeff?) örökké(???) - melyikőjük hogyan szeretné)

CliveBurr1.jpgCliveBurr2.jpgCliveBurrMaiden.jpg

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr965308914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása