HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2013.05.30. 08:09 Krap

A hétvégi meccsről

Azt hittük, nagy jelentősége lesz. Aztán...
Mivel mindent elfelejtek (és van, aki szobnak tart :), leírom, hogy az 1860 Munchen-Freiburg (1-1) és az Ehime-Giravanz Kitakyushu (2-2) meccseken voltam legutóbb. A hét végén viszont egykori padtársam kis falujának csapata az NB I-be jutást tervezte ünnepelni, vettem tehát az irányt Mezőkövesdre, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy együtt ünnepeljek/örüljek matyó barátaimmal. (A tervezett hogyant lásd: "Nagyon..." című bejegyzésem két napja :)
Egész nap esett - aztán a meccs teljes időtartama alatt zuhogott -, ráadásul a bentmaradásért (az életéért) küzdő Cegléd nagyon simán (0-1-es félidő után 1-3) verte a gyakorlatilag veszélytelen hazaiakat.
Jó volt Styipovics úrral ("logopéduss") találkozni, a meccsnek, "stadionnak" is volt hangulata, de még jobb lett volna, ha elmondhatnám, egy futball-történeti esemény szemtanúja voltam.
No, majd talán az első hazai NB I-es meccs alkalmával.
Bár, első osztályú meccsen nem tudnám megmondani, mikor voltam legutóbb. (Annál két BL meccs is később volt.)

Kovesd5.jpgKovesd16.JPGKovesd3.jpg
(Az első és a harmadik kép forrása: boon.hu)

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr545332948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

istyumr 2013.05.30. 13:33:26

Reméljük a legjobbakat!
0:36-nál meg még a képközepén is ott vagy a sálas fickó mellett... Persze ha nem tudnám, akkor nem ismernélek fel :-) : www.youtube.com/watch?v=L_Qvx1QPw-E

Üdvözlettel: Styipovics
süti beállítások módosítása