HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2014.02.10. 08:08 Krap

Egy hangulat, avagy a jazz is lehet közérthető

Másodszor kattantam rá a Taxi című "ősi" sorozatra. Amikor annak idején a Magyar TV bemutatott néhány (jó sok) epizódot, azonnal a kedvencem lett. Most a teljes sorozatot végignézem.
Latka (a nálunk kevésbé ismert, fiatalon elhunyt komikus, Andy Kaufman játssza - róla szól a Man On The Moon film (Jim Carrey talán legjobb KOMOLY szerepe)) és Jim (Christopher Lloyd!!!) karakterei és alakítása óriásiak, de Danny De Vito is a főbb szereplők között van.
Olyan, mint a zenéje: (VICCES), kedves, ártatlan, emberi.
Az első 1:12 (és a zárás) a főcím zene, de az egész dalon végigvonul a hangulat, a dallam.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr435805417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PianoBench 2014.05.07. 15:12:41

Habár nem ehhez a poszthoz kapcsolódik, de szeretném figyelmedbe ajánlani Juhász Márton dobos legújabb, Euro-African Playground nevű projektjét. Május 10-én fellépnek Cegléden a Dobos Gálán, melyre szívesen látunk Téged is! Ha szeretnél részt venni, fel tudunk ajánlani egy tiszteletjegyet számodra.
Várjuk visszajelzésedet az euro.african.playground@gmail.com e-mail címre!
süti beállítások módosítása