HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2014.02.28. 08:04 Krap

Moyes? (Mo-)NO!

A sok-sok hazai égés után Moyes a Bajnokok Ligájában is történelmet írt: 10 meccset követően sikerült megveretnie a Manchester United-ot egy görög csapattal. Szánalmas, alibiző játék, egyetlen gólhelyzet (a sors humora, hogy ha azt belövik, 80% esély a továbbjutásra), mindössze 1-2 olyan teljesítmény, amelynek helye van a csapatban. És mindezt a szerintem (is) legerősebb kezdő 11 művelte le.
 Lehet védeni a "manager"t, meg türelemről beszélni, de gyakorlatilag ugyanez a csapat az előző szezonban bajnok volt, és a Real Madrid ellen is csak egy "szokásos, kedves, jogos" kiállítás miatt esett ki a BL-ből. Most pedig hatodik a bajnokságban, úgy, hogy egyetlen rangadót bírt eddig megnyerni, 15 pontnyira az elsőtől és éppen most érte utol azt az Evertont, ahonnan Moyes érkezett.
Én türelmes ember vagyok, de kb. egy hónapja mondtam volna fel neki. És ha megy, vihetné magával Fabiot, Hernandezt, Matat (!!!), Kagawat. Akkor hátha a többiek is elgondolkodnának, hogy talán nem csak a pénz miatt lettek focisták annak idején.
És egy szóval sem mondom, hogy egy pennyt is sajnálnék Rooney napi (!!!) 16 millió forint feletti fizetéséből!

Che-MU.jpg

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr875833983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása