HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2015.11.26. 15:47 Krap

Say no to Marseilles

Már az is nagyon zavart, amikor volt olyan klub, amely kitalalta és megcsinálta, hogy magyar bajnoki (!!!) foci mérkőzéseik előtt lejátszotta a Himnuszt a párszáz nézőjének és a néhány magyar játékosnak, akik a kezdőben léptek pályára.

A hét végén kiderült, hogy lehet a hülyeséget fokozni. Ott is, ahol aztán végképp nem számítana rá az ember. Néztem az egyik angol bajnokit, s csak lestem, hogy a francia Himnuszt játsszák előtte. Mint kiderült, minden meccsen ez ment.

Én elhiszem, hogy száznál többen haltak meg ezt megelőzően (nem tudom, mindegyik áldozat francia volt-e), de eddig úgy volt, hogy nincs helye a politikának, vallási vagy egyéb megkülönböztetének a fociban. Ezt az akciót viszont valaki nyilván központilag elrendelte....

Nálunk nem lehet zsidózni, cigányozni, nagy-magyarországos molinot bevinni...

Igaz, MLSZ-t sz@rházizni sem, mégis gyakorlatilag az összes tv-s meccsen az megy.

Az Elnök Úr egy hete (is) nyilatkozta, hogy nem tudja, miért csökken a nézőszám. Lassacskán gyakorlatilag a nullára.

(a legutóbbi fordulóban: Békéscsaba-Felcsút (2-1) 632 néző!!!, MTK-FTC (1-0) örökrangadó 2114 néző, Debrecen-Diósgyőr (1-0) keleti "rangadó", szép, új stadionban: 2000 néző)

Pedig ez egyben a válasz is. Mert nem gondolkodik.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr558116782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása