HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2017.08.31. 12:02 Krap

Máshol fociznak

Hamarosan itt a szeptember és kezdődnek a csoportkörök az európai nemzetközi foci kupákban, így ideje leírnunk emlékül, hogy idén mely csapataink hogyan estek ki. Fogadok, már most nem emlékeztek az összes ellenfél nevére!

Beitar Jerusalem - Vasas 4-3, 3-0, szumma: 7-3 az első körben

FTC - Midtjyland 2-4, 1-3, szumma 3-7 a második körben

Bajnokok Ligája:  Hapoel Beer Sheva - Honvéd 2-1, 3-2, szumma 5-3, második kör, a Honvéd első és egyben utolsó párharca

Partizan Belgrad - Videoton 0-0, 4-0, szumma 4-0, 4. kör, Juhász Roland klasszikussal. Ha jól idézem: Nem a kiállításom döntött, hiszen akkor már 3-0 volt az eredmény.

A Partizan meccs a múlt héten volt, a másik három párosításból a továbbjutott csapatok is kiestek mostanra a küzdelmekből, nem hogy a magyarok.

Aki pedig azt mondja, hogy nincs meglepetés vagy újdonság, azzal közlöm, hogy a Vasas és a Honvéd is anélkül esett ki az Európa-ligából, hogy európai csapattal egyáltalán játszott volna. Bravúros!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr10012791594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása