HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2007.02.13. 12:17 Krap

Thailand, part 1.

Latnotok kellene ezt a 2 (3?) nyelvu billentyuzetet ! Ekezetrol ne is almodjatok ! :) Sikeresen megerkeztunk a repterre Bangkoktol Eszakra, ahol rajottunk, hogy a transzferre nem egyszeru felkerulni. 9 ora repules utan gyozott a kalandvagy : elindultunk Bangkokba egy helyi busszal (elegge lerobbant, de a klima megy ezerrel). Miutan nem utottunk el egyet sem a kb 200 (!) motorosbol es 15 autosbol, akiket en nem tudtam volna kikerulni, megerkeztunk Bangkok Eastern buszpalyaudvarra (itteni neven  : Ekamai).

    Onnan fel orankent indult busz Pattayara potom penzert. Eppen lekestunk egyet es nem lanyhulo kalandvagyunknak engedven beultunk egy ottani utcai kifozdebe. Buszok tolattak mellettunk, legyek, hangyak es, amikor szalvetat kertunk, WC papirt (!!!) tettek elenk - szoval ilyen helyet kell elkepzelni... A kaja remek volt, bar meglehetosen csipos (konny es verejtek, Churchill utan szabadon : ). A rizshez veszett modon ertenek, es a fuszereik is remekek.

    Bangkokbol csak a bazi zsufoltsagot lattuk, de 3-4 napot ra szeretne`k szanni kesobb... Pattaya : elegge csalodas eddig. Semmi Thai jellege nincs itt semminek (az embereket es az utcai kajakat leszamitva).. A klima remek. A kinti es a szallodai is. Ja igen, 1330 Ft-ert lakunk fejenkent. Reggeli nincs, medencenk van. (A vizet nem tudom, mivel fertotlenitik, de ecet ize van a medenceben.) A tengerben nem usznak azon a 2-4 km-es kozponti  szakaszon, ahol vagyunk . Ez nagyon ciki. Mostanaban lesz a kinai ujev (ezeknek mi koze hozza ?) es Valentin nap... szoval vannak elokeszuletek.

    A lanyok : na ez aztan durva. Szo szerint (foleg ejjel, mondjuk 11 utan) le kell vakarni magunkrol az utcalanyokat. Nagyon masszivan nyomjak. Odajonnek, elalljak az utat, simogatnak. Meglatjuk, hogyan fogjuk kezelni a helyzetet.

    Benyomasok me`g nem nagyon vannak, mert az elso nap az utazase es a szallas keresese volt, az elegge horror volt, ma pedig 12 orat aludtunk es me`g csak delutan 6 van. A szallodankban ingyenes a net, igy nem kizart, hogy surubben fogok jelentkezni.

Legyetek jok es ovakodjatok Ti is a a thai lanyoktol : ) !

If you are Rumiko, Vroni or someone else who wants to read abot me in English, let me know it. Peace, be good.

3 komment

Címkék: Thaiföld


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr8336223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Herb · http://herb.vorbis.hu 2007.02.13. 14:26:42

Veszettül jó a beszámoló, a magam és családom részirűl végestelen végig meggyőződésünk volt, hogy Bangkok a főváros, dehát semmise biztos Várom a képeket és kűdhetnél pár csajt, akiket úgyis folyton elutasítsz.

Anonymus 2007.02.14. 11:46:12

Hey,

Do not forget the CANADA flag!

Csilla 2007.02.15. 11:46:52

Szia Peter!
Tetszik az élménybeszámoló, remélem továbbra is sok-sok élménnyel gazdagodsz! Vagy 2 napja tudtam meg, hogy hova kerültél... ill. mentél... a tai lányok nagyon tudnak masszírozni... igaz, engem még csak Debrecenben masszíroztak meg!! Ha teheted, próbáld ki!
Minden jót!
Puszi, Csilla
süti beállítások módosítása