HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2008.04.17. 07:52 Krap

Válaszok

     Az 'informmal kapcsolatban nem szeretnék teregetni, vagy véleményt hangoztatni. Főleg nem a Hammerrel kapcsolatos témát. Nem lenne fair. Ha beszélgetünk, válaszolok majd a kérdéseidre (Biga). Az nagyon tetszik, hogy a gárda, aki készítette a lapot ('inform) most nagy körmailezésben van és keresik a hogyan továbbot, hiszen soku(n)k életének szerves részévé vált, a zene szeretete miatt csináltuk, nem másért.
     Disz-Esz : na igen, a bé-k. Soha nem voltam velük barátságban. A kereszt még logikus, a bé-k gonoszak. :) Ha valami ugyanúgy hangzik, akkor miért van 2 kottaképe ? Hallani a különbséget egy Disz dúr és egy Esz dúr mű között, vagy a hangzásuk/hangulatuk is ugyanaz ?
     Örülök, hogy a The Cure-ra akadt jelentkező. Nem számítottam tülekedésre, de meglepett, hogy éppen az jelentkezett be, akinek egy koncert DVD-jükön csak 1 hang tetszett. :) Szépnevűnek - szerintem - tetszeni fog.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr56429385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ex-edződ 2008.04.17. 10:38:55

"Disz-Esz : na igen, a bé-k. Soha nem voltam velük barátságban."

El kell szomorítsalak, de a Disz az keresztes hangnem, az Esz a bés.
A Disz-dúr 7 keresztes a kvintkörben, a Esz-dúr pedig 3 bés.
Nem jártál zeneiskolába, viszont szkeptikus és kötekedő vagy.
:)

Olvasd azt a cikket, amit küldtem.

Köszönöm a CD-t!!!

Üdv!

süti beállítások módosítása