HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2009.03.12. 14:14 Krap

BL

A négy angol csapat kitúrta az összes olaszt plusz a Real Madridot a Bajnokok Ligájából. Angol földön egyik vendég sem bírt gólt lőni a négy közül. Kb. három éve az a helyzet (kevés kivételtől eltekintve), hogy addig tart a kontinensről érkező nyál csapatok "sikerszériája", amíg egy angollal össze nem hozza őket (bal)sorsuk.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr25997936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B.Biga 2009.03.12. 21:46:27

Na ezt minden évben eljátszod! 4 angol csapat! ha-ha!
A Liverpoolban több spanyol kezdett mint a Real Madridban! A 4 közül egyedül a Manchester tudom valamennyire értékelni, mert ott legalább angolok vannak többségben! (de mostanában már ott is egyre több a külföldi). Az általad említett "nyál" csapatok csak annyiban különböznek, hogy nincs annyi pénzük, hogy a legdrágább játékosokat megvegyék.
Ha Abramovics Miskolcra jön, akkor a Diósgyőr lesz BL győztes!
Nem igazán értem ezt a blogbejegyzést. Aki egy kicsit is foglalkozik a focival, már régóta tudja, hogy ez már nem a nemzeti csapatok vetélkedője.
Nekem ez egy elvakult, részrehajló, fanatikus szurkoló bejegyzésének tűnik ami igazán furcsa egy korrekt, objektív zenekritikustól! :)
süti beállítások módosítása