HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2010.12.17. 08:06 Krap

Should not be viewed by anyone :)

Lehet, hogy nem a Heaven Street Seven idézettel kellet volna kezdenem a blogot annak idején, hanem ezzel? Akkor védve lennék attól, hogy egyeseket annyira irritál egy-egy témában a véleményem, hogy személyeskedéssel válaszolnak.?!
"Tartalma miatt megtekintését senkinek sem ajánlom" (Az angol még elegánsabb: "nem kellene, hogy bárki megtekintse")

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr502519906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tizenkéthúr 2010.12.17. 16:09:26

Kezdek félni, hogy nekem szól ez a bejegyzés! :(
Ha igen, akkor ünnepélyesen megígérem, hogy ezentúl nem véleményezek semmit, nehogy már összesértődjünk a betűkön! ;)
Üdv!

(ui: amúgy van igazság a címben, mert a blog egyfajta napló szerintem, amit régebben kockás füzetbe írogattak az emberkék csak úgy maguknak.)

Herb · http://herb.vorbis.hu 2010.12.17. 18:51:26

Nem neked szól; a magam részéről, mióta az eszemet tudom, vagyis pl. 17 éve - amióta elektronikusan szinte mindenbe belepofázok: MODERÁLOM magam, ha szükséges. Ez a "készség" mostanában az állapotom romlásával exponenciális arámyan csökken. Különösen, ha valami bántja a marhanagy és marhaerős igazságérzetemet, amikor valaki olyan módon nyilvánul meg, hogy az számomra VÉRLÁZÍTÓ.
Krap ilyenkor moderál és sértődik, mert nem magánba' írtam neki, ami véleményem kibukott belőlem. Ebben teljesen igaza van, hiszen ő is személyesen szokott rajtam gúnyolódni engem cseszegetni. ;)
süti beállítások módosítása