HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2011.05.14. 15:37 Krap

Tizenkilencedszer

Angol bajnok a Manchester United!

Öt év alatt negyedszer.

Szólj hozzá!


2011.05.11. 17:16 Krap

Apránként

Kis lépések.

A kórházban még fél napig kellett masszíroznom a nyakamat, hogy megtudjam, nincs nagy baj, fel tudom emelni a fejemet annyira (fájdalom nélkül), hogy tudjak gargarizálni fogmosás után. Két napig ugyanis ez sem ment.

A múlt héten már hangversenyen is voltam. Majd mesélek.

Tegnap (és ma), 11 nap után sikerült kinyújtanom a jobb könyökömet egyenesre. Nem mondom, hogy kellemes volt, de egészen simán ment (kb. fél prc alatt). A vállam természetesen semennyit sem mozdulhat, nem is terhelem egyáltalán, de az alkarom súlyát már elbírná. Jó jel.

Kis lépések. Az élet apró örömei.

2 komment


2011.05.09. 14:35 Krap

Alakul

"Rendben, minden a helyén van" - mondta a doki a mai varratkiszedésen. Ez jó hír, azt jelenti, hogy ha még négy hétig vigyázok magamra/tartom a karom felkötve, akkor jó eséllyel teljesen rendbe jön a jobb vállam idővel.

Hogy nem egyszerű és nem kényelmes meló lesz, azt már most látom, ugyanis a gyengébb, bal muszklim már most, tíz nappal a műtét után tagoltabbnak és nagyobbnak (!!) látszik mint a jobb.

Hogy idén rengeteget fogok futni a nyáron és hogy felszedek legalább két kg izmot - nos, ezek a terveim már elúsznak. Más bajom ne legyen!

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása