HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2013.03.15. 08:02 Krap

Gyönyörű!!!

Első hallástól kezdve megfekszem ezen a dalon.
A maga egyszerűségében is annyi minden van benne! Káprázatos!!! Arra is tipikus példa, hogy a hely, ahol élsz mennyire megmutatkozhat a zenédben. Ilyen dalt ugyanis soha nem fog amerikai (vagy akár angol) zenekar írni - max. skandináv. És még a klip sem ront rajta. (Sőt?!)


u.i.: sokhúr: tisztán hallom, mit énekel. "Kár", hogy izlandiul van.

Szólj hozzá!

Címkék: Sólstafir - Fjara


2013.03.14. 08:09 Krap

"Úgy tűnt, a bárpult fölött álló kitömött bagoly részegen kacsint egyet. Mr. Wither szórakozottan viszonozta a hunyorintást..."

Egy novella kezdő mondata(i).

Szólj hozzá!


2013.03.13. 08:04 Krap

Gojira

Kicsit kezdtem itt elmenni kommerszbe zeneileg - szerintem a Metallica lemezek végighallgatása miatt lehetett :) -, úgyhogy itt a helye annak a dalnak, melyre a minap kaptam fel a fejem (nem először). Mimózáknak és vokálcentrikusan zenét hallgatóknak nem ajánlom (csak az első percet) - írhatnám, de nem teszem, mert a látó(halló)kör bővítés senkinek nem árt. (Oh, azok a cinek!!)

3 komment


2013.03.12. 08:08 Krap

Nyugodjék békében!

Cipo.jpg

Nem is tudom, miért nem voltam az első lemezek idején Republic koncerten. Pedig nagyon új volt, amit csináltak, és nagyon tetszett is. Akkoriban Beatricében, Aurorában és metalban utaztam, talán azért. (A Pál Utcai Fiúk és a The Cure/Depeche Mode kettős is később ütött be az életembe.)
Mintha az egyik abádszalóki lazulásunk alkalmával belefutottunk volna 2000. környékén egy bulijuk végébe... Hogy néhány éve láttam őket az Operafesztiválon ("szakmailag"), spéci koncerten, annak nagyon örülök. Rossz lenne, ha semmilyen emlékem nem maradt volna Róla...

1 komment


2013.03.11. 08:01 Krap

Dijon9317.jpg

Ha a franciák azt írják egy dijoni mustárra, hogy "erős", azt el kell hinni.
Mar, mint a wasabi. :) De tényleg.

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása