HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2014.04.25. 08:03 Krap

"It's just your part in play for today"

A rendetlenség előnye (megtaláltam az évek óta keresett jégkorongot a lakásban!), hogy olykor olyan műkincseket találok a gépemen (is), mint pl.egy 67 perces, TV-ből felvett videót a 2005-ös fesztivál turné francia állomásáról A (mini) turnéról adtak ki DVD-t, de arról tudtam, hogy a birtokomban van, ez a koncert (részlet) viszont a derült égből dobta fel a napom. Itt egy rövid villanás belőle:

 


Van, hogy akár egy évig sem hallgatom őket, de ez az egyetlen zenekar, amely a mai napig ugyanúgy megérint, mint először. Ha sokáig élek, az ő életművüket is kivesézem itt. Még ha ezzel olvasókat veszítek is. Mert ez a csapat nagyon ÉREZ valamit a zenéből, az életből.

Szólj hozzá!


2014.04.24. 08:04 Krap

Oh, yes!

Miután előző csapata, az Everton oda-vissza nullra verte jelenlegi csapatát a Manchester United-ot (utcahosszal megelőzvén azt), és ezzel szinte a matematikai esélye is elszállt annak is, hogy valamelyik nemzetközi kupában jövőre indulhasson a csapat, a klub vezetői elküldték David Moyest a kispadról.
Jobb későn, mint még később, de ezt már sok-sok hónappal ezelőtt meg kellett volna lépni.
A bajnokságban 17 győzelem, 6 döntetlen, (már most) történelmi 11 vereség a mérlege, minden kupából kiesés, amiben csak indultak. A BL-ből a rettenet sz@r és egysíkú münich ellen, úgy, hogy mindkét meccsen megvolt az előny.
2011-ben szinte ugyanez az összetételű csapat (!!!!) BL döntőt játszott, ahol nyíltan, támadólag lépett fel. Mostanában pedig csak égeti magát, alibizik, és nincs egy emlékezetes meccse. A sok vereséget leszámítva.
A Napnál világosabb, hogy az edzővel van a legnagyobb gond. Szerencsére ez leesett a vezetőségnek is.
Merész, de jó ötlet volt Giggst megtenni az átmeneti időre játékos edzőnek.
Még merészebb lenne kinevezni. Én elgondolkodnék rajta.
Azt viszont mindenképpen remélem, hogy brit lesz a következő "manager" is.
Aztán már csak Fellainit, Rafaelt, Kagawat, Matat, (Hernandezt?) illetve (az "öregek" közül) azokat kell elküldeni, akik nem szeretnének maradni és hajtani, és kezdődhet az új szezon, éra. Pörgéssel, akarással. Mondjuk, a Ferdinand/Vidic páros megbízható utódját nem kis feladat lesz megtalálni, de egy edzőnek ilyesmi való.
A tabella aktuális, a kép melletti felsorolás nem, azóta több/csúnyább a szégyenfolt. (A Liverpool 80 ponttal vezeti a bajnokságot.)

Szólj hozzá!


2014.04.23. 08:08 Krap

Ingyen laptop

A "város" ingyen laptopokat osztogatott. Nem sikerült annyi jelentkezőt összevadászni, ahány gép volt, én sem pályáztam rá (nem szeretem, ha politikai okokból (is) idegenek turkálnak a gépemen), de több haverom igen, és "nyertek" is. Az egyiktől - aki elhatározta, hogy csak pornót fog rajta nézni :) - kaptam egy mailt, ebből idézek:

"Ezt a sziporkát már a tanácsi laptopomról írom. Hogy jót is mondjak róluk, hozzájárultak jellemem csiszolásához, mert az én szavazatomat nem lehet laptoppal megvenni. Már a szándékért is büntetek. A gépet elfogadtam, de nem köszöntem meg, hiszen az én pénzemen vették nekem."

Szólj hozzá!


2014.04.22. 08:08 Krap

TV or not TV

Úgy 5 évente behal a TV-m. Régi, jó, szeretem.
Olyankor elviszem egy régi haveromhoz, aki jelképes összegért, és/vagy egy üveg pálinkáért megcsinálja. Idén viszont nagy eséllyel már nem menthető a jószág.
Így egy hete TV nélkül vagyok. Egészen más életforma. Kezdtem megszokni, megkedvelni.
Aztán egyik haverom kérdezte, hogy láttam-e ezt és ezt. Mondtam, hogy betojt a TV-m, tehát nem. Erre: miért nem szólok, Neki van a garázsban egy, azt kölcsönadja. Így is lett.
Most ott tartok, hogy sajnálom, hogy ilyen kicsi, kellemetlen, hogy csak 25 adót tudok tárolni rajta, hiányzik a teletext, és leginkább a távirányító.
Fura egy életet élünk.

1 komment


süti beállítások módosítása