HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2015.09.10. 08:03 Krap

Zenemuzsika

Csak annyit róla, hogy már az előtte lévő dal is nagyon lenyugszik az idő előrehaladtával, a végén már csak másfél percig az esőt hallani. Abból indul ez a dal(füzér). A végén a csengettyűk/harangok/kolompok!!! De addig el kell jutni.

Előítélet helyett/ellen: nem csak hogy a zenekar egyezik a tegnapival, de az album is.

Szólj hozzá!


2015.09.09. 08:01 Krap

Egyszerű!?

Tetszik, ha különösebb cicoma, művészkedés nélkül játszik valaki jó zenét. Eleve nem hosszú (2 perc), de mimózák csak 1:11-től hallgassák! Nekem a szóló NAGYON tetszik benne.

(Ex-edzőm: három perce küzdök vele, már majdnem megvan. Létezik, hogy az első három hangja D-F-Fisz, de aztán "visszanormalizálódik" hangnemileg és (A,H és) E is lesz benne? Vagy rosszul hallom??? ((Öregszem.)))

Szólj hozzá!


2015.09.08. 08:06 Krap

Hírszerkesztői "bravúr"

A kedvencem kimaradt a meccs előtti, helyetti, utáni balhéval kapcsolatosan. "21 rendőrautó megrongálódott" - ez szó szerint elhangzott egy Híradóban.

Szólj hozzá!


2015.09.07. 08:05 Krap

"Magyarországon rend van."

A múlt hét néhány eseménye, emlékül.
Megbénult, majd egyszerűen nem indított és nem fogadott vonatokat az ország (egyik) legforgalmasabb pályaudvara, a Keleti.
Bicskéről pár száz fős tömeg a síneken indult Ausztria felé, megbénítva a Budapest-Győr vasúti szakaszt.
A Keletitől kb. 30-40 km-t sétált egy ezres nagyságrendű tömeg, az út jelentős részén autópályán, rendőri díszkísérettel. A pálya (M1) forgalma először bedugult, majd le is zárták.
Az említett tömeget később pártunk és kormányunk autóbuszokkal Hegyeshalomig fuvarozta, ahol az osztrákok zárták le a határt (!!!) a legálisan átlépni szándékozó közúti forgalom számára, mondván, most a bevándorlókkal foglalkoznak. Az intézkedés természetesen a vonuláshoz hasonlóan óriási dugót generált.
Mindezek közben a déli határszakaszon lévő kerítés alatt, mellett özönlenek a papírok nélküli emberek az országba. Ennek hatására, szépen, csendben "A" párt a Német Birodalomban már "bevált" törvényekre hasonlítókat fogadtat el önmagával.
Volt egy Magyarország - Románia (0-0) focimeccs is, melynek következtében "hat rendőrt kórházban ápolnak".
Bezzeg, amikor még nem volt rend!

migrants-highway.jpg

A kép forrása: www.irishmirror.ie

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása