HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2016.12.16. 12:01 Krap

Eddig bírták Adolfék?

Ha jól hallottam a híreket, számomra hihetetlen módon a németek keresztülverték az Unió vezetésén, hogy fizetősek legyenek az autópályáik, de kizárólag a külföldiek számára.
Eddig (70 évvel a háború utánig) tartott a nagy "politikai korrektség", az, hogy a látszatát is messziről kerülték, hogy a nácizmushoz bármi közük is lenne napjainkban - gondoltam.
Leginkább az Unión döbbentem meg, mert mi a diszkrimináció, ha nem ez? Aztán látom, hogy a Németországban bejegyzett autók adóját az éves pályadíj mértékével csökkentik a terv szerint. Így az ottaniak terhei nem növekednek. Azt viszont nem értem, hogy kötelezően "beszedik-e" az autópálya díjat (hiszen a fizetendő adó végül is változatlan marad) azoktól a fritzektől is, akik esetleg soha nem használják az autópályáikat.
Sehogyan sincs ez jól.
Öröm az ürömben, hogy a díjak alacsonyabbak lesznek a hazánkban alkalmazottaknál, holott az ottani pályahossz tízszerese a magyarországinak.

Szólj hozzá!


2016.12.15. 19:36 Krap

Na, igen

Összefutottam a középiskolai matektanárnőmmel. Nem tudta a nevem, de emlékezett rám. "Élénk gyerek voltál." Na, igen, így is lehet mondani. :)

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása