HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2017.07.27. 08:05 Krap

Hybrid Theory

Alig, hogy leírtam, mennyire gyenge az új albumuk, Chester (Linkin Park énekes) felkötötte magát nagy barátja, Chris Cornell szülinapján. (Cornell - akit a Soundgardennel láttam élőben a Guns N'Roses előtt ezer éve - két hónappal azelőtt lett öngyilkos, szintén akasztás. /Fura, hogy Magyarországon (is) Híradó téma volt Chester halála. Gondolom, a néhány héttel ezelőtti voltos fellépésük miatt is./ Cornell özvegyének a reagálása amennyire rövid, annyira tökéletes volt (az ő helyzetébe belegondoltam kis ideig): "Amikor azt hittem, a szívem nem tud már tovább törni.")
Erről akkor még nem tudtam, de Kövesd meccsre menet a Hybrid Theoryt hallgattam szombaton a Linkin Parktól. Nem 10 pontos lemez, de erősen 8-9 között/fölött van, több 10 pontos dallal.
Ahhoz képest viszont, hogy egy/a banda első lemeze kiemelkedően erős. 30 milliós eladással (a 2000-es években!!).
A két énekes közül a szőke nincs többé, ha valaki nem tudná:

Szólj hozzá!


2017.07.26. 12:41 Krap

Jól indul

A csapat - igaz, csak két fordulót követően - egyetlen száz százalékosként vezeti a tabellát, a bérletünk még jobb helyre szól, mint tavaly (nem mintha ne lehetne vándorolni a stadionban), a játékosok jók, a hozzáállás is rendben van. Így nagy eséllyel - az eredményektől függetlenül - jó szezon elé nézünk.
Hajrá, Kövesd!

kovesd-paks3-2.jpg

Szólj hozzá!


2017.07.24. 08:03 Krap

Nyár a nyár alatt

nyar52.jpg

nyar53.jpg

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása