HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2017.11.10. 08:02 Krap

Betegen

teahegyek.jpg

Szerencsére már elmúlt.

Szólj hozzá!


2017.11.09. 15:05 Krap

Köröm

     Megfigyeltem, hogy a szingapúri főnököm bal kezének kisujján (lehet, hogy a jobbon is) meglehetősen hosszú a köröm. Kb. annyira, mint nálunk egy nőé. (Legyünk precízek: kb. 8-10 mm-es.) Azt, hogy gitározik, természetesen azonnal kizártam. :)
     Nyilván nem tőle, de megtudtam, hogy ez arrafelé azt jelzi, hogy nem akadályozza a hosszú köröm a mindennapi munkában, azaz nem fizikai munkát végez. Ezzel mutatja a társadalom többi tagja számára, hogy ő feljebb áll a hierarchiában, mint a többség.
Érdekes.
     Én eddig - ezek szerint - csak szerény ázsiai országokban jártam, ahol inkább az egyenlőséget és/vagy a reinkarnációba vetett mély hitet mutatták kifelé az emberek. Vagy nem figyeltem.

longfingernail.jpg

 

Szólj hozzá!


2017.11.08. 20:13 Krap

"A mesének sosincs vége!"

Élek, megvagyok. Viszont az életem több szempontból is nagy - és pozitív - változásokon ment keresztül az elmúlt hetekben. Egymástól függetlenül ütöttek be dolgok. Ezért volt a nagy kihagyás itt, és ezért lesz valószínűleg rendszertelenebb a jelentkezésem. Legalábbis, amíg bele nem rázódom az új dolgokba. Szóval, türelem! És természetesen köszönöm megtisztelő érdeklődéseteket.

Jól vagyok. Remélem, Ti is!

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása