HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2020.06.26. 08:09 Krap

Élőben...

... persze ezt is meg lehet variálni:

Szólj hozzá!


2020.06.25. 08:06 Krap

Anyagias?

ANNYIRA érdekelne, a The Smashing Pumpkins, vagy csak Billy, a szerző mennyi pénzt kapott azért, hogy ezt a 25 éves dalt felhasználták a reklámhoz.

(D, Am, G :II;    D, Am, C;  D, Am, G, G7;   refrén:  C, Em, C, Em, G, D, Am - hozzám hasonló koca gitárosoknak. A neten ott figyel a teljes dal. Élmény játszani.)

A teljes nóta (remek, egy tökéletes dupla-albumról):

Szólj hozzá!


2020.06.24. 08:34 Krap

Nincs kivétel?

"Kikapni sosem jó. A csapat nincs hozzászokva ahhoz, hogy kétszer egymás után vereséget szenvedjen, de mentálisan erősek vagyunk, és a Puskás elleni találkozót követően a szurkolóink reakciója nagyon sokat segített mind a játékosok, mind a stáb hangulatán. Úgyhogy nemcsak magunk, hanem a drukkereink miatt is a győzelem reményében utazunk Debrecenbe." - nyilatkozta Feczkó Tamás, a Diósgyőr edzője, majd elutaztak Debrecenbe, ahol alibi "játékkal" kaptak egy sima  négyest a kiesés szelétől megcsapott, hirtelen megtáltosodó hazaiaktól. Meccs alatt és után Feczkó úr a "hal a szatyorban" arculatot vette fel. Mentálisan.

2 komment


2020.06.22. 08:25 Krap

Több mint dobos

Nálam teljes a pangás, SEMMI gondolatom nincs hetek óta. Hallgassátok hát helyettem Portnoy papát, amint (a lányával) énekel:

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása