HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2022.06.27. 09:42 Krap

Obi-Wan Kenobi (2022.)

   Újabb Star Wars (mini) sorozat. A Mandaloriant és a Boba Fettet alig (sem) említettem itt, de az tuti, hogy nem elemeztem őket különösebben. Ezt a hat részes sztorit sem fogom. 
   A Sithek bosszúja és a Csillagok háborúja (Egy új remény) között járunk időben. Obi-Wan Kenobi kétkezi munkából él a Tatuinon, míg meg nem zavarják nyugalmát. A teljes történetet el lehetne mesélni 2-3 mondatban, ugyanúgy, ahogyan a fent említett két hasonló sorozatét. Itt viszont Ewan McGregor és egykori tanítványa személyében rendesen odacsapnak a készítők a nosztalgia faktornak. Olyan, mint ha valóban a film folytatását néznénk. Ez a történet sem pörög - a sorozatok már csak ilyenek? -, de az ismert szereplők, helyszínek, járművek (lézerkardok) meghatározzák az egész hangulatát, észrevétlenül elfogadtatják a nézővel a történetet. Még akkor is, ha a sztori helyenként bizony eléggé érdekes, a logikának olykor nem gyengén ellentmondó.
   Engem legalábbis beszippantott, kellemes időtöltés volt. Sokkal többet nem is vártam tőle.

obi-wan.jpg

darth.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: Star Wars Obi-Wan Kenobi


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr5917868235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása