HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2015.05.11. 08:09 Krap

21. Dobosgála, Cegléd

Az est "sztár" fellépője Csík Gusztáv triója (Reggie Johnson bőgős, Joan Faulkner énekesnő, Gusztáv zongorán, Alvin Queen dob) nem dob show-t produkált, hanem zenélt egy nagyot.
Az első részben instrumentális, cseppet sem "borult", (relatíve) könnyen követhető, befogadható zenét játszottak, helyenként azért a dobra fókuszálva. A második részben aztán Joan Faulkner énekesnő emelt egyet az egészen a szó jó értelmében erős, jellegzetesen fekete hangjával, megnyerő/profi személyiségével.
Az énekesnő vagy a dobos miatt lett négyes a trió, ha valaki számolt.
Négy kedves, idős ember, aki tud és szeret zenélni, jó dalokkal, együtt. Jó koncert volt.
A képeim után tettem egy videót is, hogy a zenét elképzelje, akit érdekel (és hogy Csík Úrnak is szerepeljen). Akinek bejön, nézze meg a fellépés többi dalát is a fesztiválról, ahol a videó készült. Az énekes hölgy miatt is érdemes.

csikg089.JPG

csikg093.JPG

csikg096.JPG

csikg132.JPG

csikg133.JPG

csikg137.JPG

csikg139.JPG

csikg148.JPG

Szólj hozzá!

Címkék: Cegléd Dobos Gála


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr227447220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása