HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2015.07.09. 08:05 Krap

Női foci VB, Kanada

     Meglepően jó volt, sok izgalmas, színvonalas meccsel.
     Kedvenceim közöl a svédek gyenge formát mutattak. A halál-csoportból úgy-ahogy még továbbjutottak, de aztán azonnal kiestek a németek ellen.
A másik két legszimpatikusabb csapat, Norvégia és Anglia hamar összeakadt, és csak az egyikük juthatott tovább - ez Anglia lett. A britek szolgáltatták a torna meglepetését, mert egy új, meglepően fiatal szövetségi kapitánnyal, és a "megszokotthoz" képest rendesen átalakított csapattal, szinte meccsenként változó felállással és taktikával bronzérmesek lettek. Ha az elődöntő utolsó (utáni) percében nincs az a nagy öngóljuk Japán ellen... De ezen is túltették magukat, és az éremért az addig nem kis játékvezetői segítséggel eljutó németeket verték hosszabbításban. A döntőben az USA 16. perc után már 4-0-ra vezetett Japán ellen, a vége 5-2.
     Az első három helyezetten kívül erős még a francia csapat - akik a csoportkör elején megverték az angolokat, kiverték volna a németeket, ha hagyja a "bíró" - és a norvégok is jónak tűntem. A brazilokat, ausztrálokat nem láttam. A svédeknek viszont valamit ki kell találniuk, mert a három döntetlen (igaz, közte 0-0 a világbajnok USA-val) és a gyenge játékkal kiesés a németek ellen kevés volt.
     A lényeget majdnem kihagytam: az egész torna a játék, a sportág megcsúfolása és szégyene volt, ugyanis hiába tiltakozott mindenki, műfüvön rendezték az összes mérkőzést. Már semmi sem szent.

englandwomenteam2015.jpg

Anglia a bronzzal. Forrás: Fifa.com

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr667608934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása