HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2017.03.27. 08:03 Krap

Lemezkritika (48.) - Easy listening

     Az ének lelassult, a zene is lenyugodott, kisimult, populárisabb, rádió-barátabb lett. Persze még mindig csak rap csapatok szövegelnek többet vagy gyorsabban Robinál... A zene nekem már-már túl tingli-tangli... Viszont kellemes, hallgattatja magát. Többedszerre is. És egyre inkább úsznak be a dallamok a fülbe.
     Más, nem annyira zseniális, mint a "klasszikus" Hiperkarma, de még mindig egyéni, görcs nélküli. A 10 dal egyforma színvonalú -> semmi kiemelkedő vagy gyengébb. Ebből kifolyólag például a nyitó, itt is bemutatott címadó dal meghallgatása után könnyen eldönthető, érdekli-e az embert a másik kilenc. Ha igen, csalódás kizárva.
A Jó végre túlzottan hasonlít a Bergendy Szellemvasút dalára (és még 1-2 másikra, melyek most nem ugranak be), a szöveg nélküli Odaadom a leghangulatosabb, de az Elmondanám is nagyon tetszik...
      Vannak albumok, melyeket nem kell túlmagyarázni. Ez is ilyen. Bárhol belehallgatva 2-3 perc azonnal eldönti, milyen hatást gyakorol.
Én első hallgatás után több zsenialitást vártam, azonban a dallamossága már akkor is tetszett. Azóta ez utóbbi csak fokozódik. És már szinte a jólfésültsége sem zavar.

Hiperkarma: Délibáb (2017.)

hiperkarma-delibab.JPG

 

 Itt az összes dal meghallgatható egyenesen a zenekartól:
https://www.youtube.com/watch?v=1hhvRGHbtNY&list=PLTOsBXsSLoBlHQaiwUsZatNFkY7otBFLo

 

 

 


8/10 pont

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr3212359883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása