HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2007.09.23. 21:22 Krap

Garmisch-Partenkirchen (ilyen hülye telepulesnevet !!)

Az kimaradt tegnaprol, hogy a bazi tomeg elol az Oktfestrol elmentünk a városba sörözni egyet es a Löwenbrau sörfözde kerthelyisegeben a csaj "Bueno sera"-val koszont el tolunk. Delutan egykor. Ugy, hogy Adam nemethul rendelt/fizetett... Szep.
Ma turazni mentunk, mert a 'festen tomegnyomor lehet. Garmisch-ban voltunk, ahol egyszer már jártam (itt vagy, Totya ?), de akkor tul párás volt. Most ragyogo ido, vegig napfeny, meleg es me'g a csucsokon is szelcsend. Az elso hegyi kocsaban betekertunk egy sört (rakaptam a csapolt buzasorukre. kivalo !!), fizetesnel mit mondott a pincer igy, szo szerint ? "Számolhatom egybe(n) ?". Magyarul. Tavaly ugyanez volt Innsbrucktol nem messze. Rengeteg fiatal hagyta el orszagunkat es dolgozik külföldön.
Herb-nek egy kis figyelmesseg :

A varos valami gyonyoru helyen fexik :
1 heggyel mellöle pedig már ilyen kilatas nyilik. Ezek a hegyek már Ausztriában vannak, ha jol sejtem :
A vároban szürcsöltük a bucsu sörünket, amikor egy mokas kinezetu kalapos lanyra lettem figyelmes, tetovalassal a könyökhajlatában. Odajott hozzánk es angolul mexolalt : "Bocsi sracok, de alig tudok nemethul". En : "nem gond, mi egyaltalan nem tudunk.". :) Csaj : "Az b..szott jo !" :) Aztán ajánlottunk Neki egy irányt, amely talán az "egy jo etterem irányába vezet." Zajlik. Egesz nap turaztunk. 700 meterröl mentunk föl 2060-ra. Vegig szuper kilátás. Nehany csucsra is felmentunk, mert elneztuk es nem a legrovidebb uton mentunk. Remek nap volt, na.
Köszönöm az üzeneteket, de el nem tudom kepzelni, mit fotozzak, ha nem a csajokat.

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr39174614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Totya 2007.09.24. 09:07:57

De rossz neked. Ha vár vitorlásokat nem tudsz fényképezni, fényképezz csajokat. Na jó egy két hósipkás hegy is jöhet.

Herb · http://herb.vorbis.hu 2007.09.24. 23:48:34

Egy-két hósipkás csaj is jöhet, a hósipka nem is szükséges.

Hunyi 2007.09.25. 23:00:05

úgy látszik túl sokat ittál, barátom. Hiányzó betük, hiányzó ékezetek, még ha azóta - utólag - ki is javítottad, tanúim vannak a tömérdek hejesirrási hibádra :-)))

Hunyi
süti beállítások módosítása