HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2008.09.19. 08:33 Krap

Oktfest

Szombaton kezdődik az Oktoberfest és én nem leszek ott - ilyen sem volt már vagy 10-15 éve.
Oka van, illetve a hideg sem a barátom, úgyhogy nem vagyok szomorú különösebben, de azért biztosan furcsa lesz ez a 2 hét itthon.
Ha a köv. hét elején megszűnik a munkaviszonyom - amire van esély - akkor azért valószínűleg elutazom a 'festre, ugyanis biztosan hiányozni fog.
Aki nem járt még ott és tudja, mennyire nem különösebben kedvelem a németeket (azt az egyet kivéve, aki nem is német, hanem bajor), az csodálkozhat, mit szeretek ennyire az Oktoberfest-ben.
Természetesen a sört és az egésznek a hangulatát: beszélgetni a világ minden tájáról való emberekkel (talán 2-3 némettel beszéltem összesen az évek alatt, velük is csak újabban), a hullámvasutakat, a forgatagot, fotozni a dekoratív, vagy mókás figurákat.
Néhány (1-2-3) liter sör után teljesen más a világ. És az a világ (is?) kellemes. : ))
Ah, nem emlékeztetem magam a részletekre, mert még a végén hamarabb mondok fel, mint kellene, vagy akkor is felmondok, ha nem kellene. : )

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr36670890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása