HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2009.05.15. 18:12 Krap

"Zengőből nem lesz állomás, Verespatakból aranymosás"

Ma is tekertünk egy szerény 65 km-es kört (Ómassa, Bánkút, Nagymező (a kedvenc fennsíkom!!!!), Répáshutát elkerülő műút, Lillafüred) és most döbbentem rá, hogy a fél megyéből látható lokátorállomás a bánkúti sífelvonó felső pontjától kb. 200 méternyire van. Döbbenetesen ronda és semmi keresnivalója ott. Pécs környékén egy ilyen tervezett telepítése okozott nagy hörgést. Nálunk szó nélkül felhúzták. Az is fura (politizálás nélkül), hogy egy honvédségi "ojjektumot" az In-Kal Security őriz. 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr191123666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B.Biga 2009.05.16. 22:23:55

Ez katonai terület volt ezért nem lehetett tiltakozni ellene. Magyarországon a Honvédelmi Minisztérium kivételével az összes(!) katonai objektumot őrző-védő kft.-k őrzik, és egyre több rendőrségi objektumot is. A 2009 évi költségvetésben már 8 milliárd Ft-ot költenek ilyen célokra, míg 2008-ban ez az összeg 6 milliárd volt!
De egy maszop rajongó biztosan meg tudná magyarázni, hogy ez így a legjobb nekünk.
süti beállítások módosítása