HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2009.09.29. 16:32 Krap

Bavaria

Ma csak futottam egy jót a falu mellett lévő erdőben. Kb. 670 méterrel vagyok tengerszint felett, futáskor lehet érezni. (Lehet, hogy nem is, csak pszichésen.)

A falu egyik templomának tornya negyedkor egyet, félkor kettőt, 3/4-kor hármat, egészkor négyet és annyit üt, ahány óra van. Otthon a gyár(ak) műszakkezdéskor (6:00, 14:00, 22:00, illetve reggel 5-kor) “fújtak”, azaz gőzt engedtek ki egy csövön, ami kvázi orgonasípként funkcionált. A hang bejárta az egész völgyet. Mióta élek, ez így volt. Nem régen, az egyik este gondolkodtam, “hogy mennyi lehet az idő?, van már 10 óra?, fújt már a gyár?”, ekkor esett le, hogy noha csak néhány hete zárták be végleg (?!) kohászat (a gépgyár régebben), de már nagyon régen nem hallottam a jellegzetes hangot... Képek a faluról:


 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr301415930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása