HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2012.05.04. 15:15 Krap

Easy Rider, Ocsem!

Tegnap este megkaptam a kolcson kerekparomat. (Isten aldja a terhes noket, akiknek nincs szukseguk kerekparra! :) Igy ma hulyere bicajoztam volna magam a varosban, HA lenne eselyem magamtol hazatalalni. Ez egyelore nehezen elerheto alomnak tunik, de haladok a hely felterkepezesevel, es afele, hogy merjek egyedul is elindulni a visszajutas remenyeben.

Nem ide tartozik, de a helyzet ugyanaz, mint Angliaban volt: a balra kis ivben kanyarodas siman megy, a jobbra nagy ivben pedig soha nem fog.

Egy elmeny Kyotobol: beultunk VEGRE sorozni - a boltokban alig kapni, csapoltat elvetve talalni a varosban -, fogyasztom, amit kell, amikor az egyik tag a szemelyzetbol lefoliaz egy asztalt mellettuk, egy masik pedig ra nehany percre behoz egy akkora tonhalat, hogy csak lestem. Elobb csak a felet, mert tobb nem fert a 6 szemelyes asztalra. Majd, mintha ANTSZ nem letezne a vilagon :) es mintha ez a vilag legtermeszetesebb dolga volna, elkezdtek szeletelni, feldolgozni, mondvan, kell a krimonak es a szomszedos kajaldanak is, majd (na ITT mar tenyleg lestem) elkezdtek kiabalni, hogy "halat vegyenek", es a bar vendegei kozul nem egy vett is szepen. Lattak, hogy lesek, igy tobbszor megkinaltak NYERS hussal a halbol. Szelt egy kis szeletet belole, vagy kanallal kapart belole a csapos srac. Persze, hogy ettem belole. FINOM! Azota a polip(lab)tol a legkulonbozobb halakig sok mindent ettem nyersen. Itt ez a divat. Minden izlett eddig. Akkora makom van, hogy a vendeglatom is tud fozni (helyi), de eddig minden nap a barati kor valamelyik (holgy) tagjanal voltunk vendegsegben, es mindenhol kiraly helyi kajakat kaptunk, sot, ma keszitettunk is kozosen.

Ejjel van, ugyhogy kb. ennyi mara.

"Kis" varoskamrol a japan utikonyv csak annyi emlitest tesz, hogy "nem kulonosebben erdekes". Pakolok ide nehany kepet a varos kastelyarol, es a kilatasrol belole, hogy sejtsetek, mekkora itt egy KIS varos, es hogy eldontsetek, igaza van-e az utikonyvnek. (Figyelmes szemlelok felfedezhetik, hogy az egyiken vallszelessegem es labaim vastagsaga tesz nevetseges meretuve egy komplett varfalat. :)

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr324488545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása