HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2012.07.30. 08:03 Krap

"Egy újabb érdekes adat"

Van az olimpia egyetlen sportágában, mely érdekel és melyet nézek egy focicsapat, amely még soha, egyetlen gólt sem kapott!!
Ez Nagy-Britannia női csapata.
Az is érdekesség, hogy eddig összesen három (!!) meccset játszottak: egy edzőmeccsen 0-0-t a svédekkel, az olimpián pedig előbb Új-Zélandot verték 1-0-ra, majd Kamerunt 3-0-ra.
Direkt erre az olimpiára "alakultak", itt ugyanis a jelek szerint nem indulhatnak olyan "nem létező országok", mint Anglia, Skócia, Wales vagy Észak-Írország, nem úgy, mint például VB-n vagy EB-n.
Fura kedvenceimet (mert azért az Angol válogatottra épül a csapat) adidARSE-ban látni.
Japánnak és a svédeknek is szurkolok, eddig ők is jól haladnak.
Rajtuk kívül a brazilok és az USA esélyes. A némethek - csakúgy mint a férfiaknál - nem jutottak ki. Sajnos a norvégok sem.
     Az említett csavar elvileg lehetővé tette az elképzelhetetlent, hogy a walesi Giggs és az angol Beckham, a manchesteri évek után egy válogatottban is(mét) együtt játszanak. Beckham azonban nem kapott meghívót a csapatba.
Az is fura, hogy noha az olimpia papíron Londonban zajlik, és szerintem simán van a városban elég stadion a meccsek számára, eddig Cardifftól Glasgown át Manchesterig sok helyen rendeztek már meccset, csak éppen az angol fővárosban nem.

Schelin.jpgGBGoal.jpg

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr234684050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tizenkéthúr 2012.07.30. 10:48:54

Egyetlen sportágat nézni az Olimpián, ráadásul azt, amiben nincs magyar versenyző...

Krap 2012.07.30. 17:36:09

Kimaradt, hogy a franciák is esélyesei a női focinak, engem pedig a női kézilabda (Svédo., Norvégia, Dánia) is érdekel, mint mindig.
süti beállítások módosítása