HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2013.04.27. 08:02 Krap

Kaktu332.JPGKaktu333.JPG

Szólj hozzá!


2013.04.26. 08:03 Krap

I can't tell you

Nem csak a stadionjuk király (mint szinte valamennyi a szigeten), de az edzőjüknek (manager) is van humora.
 - Már háromszor játszottak a United ellen, mindháromszor szoros meccset. Mi lehet a kulcs, hogy ma győzzenek és három pontot szerezzenek?
 - I can't tell you 'cause Alex is listening around the corner. (Nem mondhatom el Önnek, mert Alex itt fülel a kanyarban.)
                   /Samuel Allardyce, West Ham United/

WestHamUFC.jpgWestHUFC1.jpg

1 komment


2013.04.25. 12:21 Krap

Tavasz331.jpgTavasz330.jpg

Szólj hozzá!


2013.04.24. 21:09 Krap

Értem én...

Már az alaphelyzet is etikátlan: vesz az ember egy jegyet, melyre ráírja a közlekedési vállalat, hogy meddig érvényes. Miért?
 Aztán jön a kérdés. Jogilag a jegy egy szerződés, melyet azzal szentesítek, hogy megveszem. Egy szerződéshez azonban két fél kell, tehát ha én megveszem a jegyet és ott, azonnal áthúzom az érvényességet és javítom a dátumot 3013-ra, akkor elvileg addig lenne érvényes. Hogy az eladó (és az ellenőr) nem így gondolkodik? Hja, kérem, "pénztártól való távozás után...".
 A lényeg most jön! Mivel nem lyukasztom ki az egyetlen jegyemet, évente megyek érvényesre cserélni a lejáratot követően. Így tettem februárban is. A jegypénztáros pedig közölte, hogy - dacára az eredetileg rányomtatott dátumnak - "ez még érvényes. Addig, amíg díjemelés nem történik."
 Csak lestem!!! Hogy jogilag ez egy nulla, NONSZENSZ és simán megbüntethetnének egy ilyen "érvényes" jeggyel, az egy dolog, de az már nem gyengén bicska nyitogató, hogy az én 3013-ra átíró ötletemet a közlekedési vállalat egy hang nélkül meglépi, ráaadásul szóban, (nem is írásban (minden egyes jegyen (!!!), persze csak a másik szerződő fél beleegyezésével)).
Szóval, értem én, hogy 2013.02.28., de MEDDIG ÉRVÉNYES??

Vonaljegy.jpg

Szólj hozzá!


2013.04.22. 08:02 Krap

Kertészkedés totális kezdőknek (1.)

A menta.
Keressünk valakit, akinek van - örömmel fog adni belőle. Lehetőleg ősszel ültessük tövestől, félárnyékos helyre, majd a tél beállta előtt le is szedhetjük a növényt szárastól. Innen kezdve nincs is gondunk vele, hiszen gondozást gyakorlatilag nem igényel, csak szednünk kell róla, belőle, amikor teát szeretnénk készíteni belőle.
Évelő és terjed, de rendesen, tehát ajándékozzuk minden érdeklődőnek! :)
Frissen vagy szárítva forró vízzel leöntve kész a teája, de gondolom, ízesíteni is lehet vele olyan dolgokat, melyeket én ugyan nem sütök, főzök, de mentolos ízt kívánnak.

Menta25.jpgMenta24.jpg

1 komment

Címkék: menta termesztés


süti beállítások módosítása