HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2014.06.16. 08:07 Krap

as long as

Talán ez a bekezdés jellemzi leginkább Duff önéletrajzát:

 "In the summer of 2010, I had to be in L.A. for a few weeks to work on the next Loaded record while my wife and kids were in Seattle for summer vacation. But that was okay. It was cool to be a lone wolf once in a while, to range free and howl at the moon-as long as I was home by 11:30 so I could call my wife before she went to bed. And yes, uh, well, my dogs got lonely when I was gone too long."

2010 nyarán Los Angelesben kellett töltenem néhány hetet, hogy a Loaded következő lemezén dolgozzam, miközben a feleségem és a gyerekek Seattle-ben voltak nyári vakáción - de ez jól volt így. Király időnként magányos farkasnak lenni, szabadon kószálni, ugatni a holdat - feltéve, hogy 11:30-ra hazaérek, hogy felhívhassam a feleségem, mielőtt aludni tér. Oh, és igen, a kutyáim magányosak, amikor sokáig vagyok távol.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr386298277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása