HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2014.09.10. 08:01 Krap

"Érdekes"

Néha komolyan azt hiszem, hogy azért játszik (így) a labdarúgó válogatottunk, hogy a fogatlan bácsis csapat ismét poénkodhasson.
DÖBBENET, hogy 53 európai (52 + Izrael) csapat közül nem evidens, hanem erősen kérdőjeles, hogy bejutunk-e a legjobb 23 (!!!) közé.
Az, hogy Gerát betegye a csapatba, fel sem merül Pintérben, de a rém rettenetesen játszó Rudolfot ki sem lehet robbantani a kezdőből, hogy aztán egyszer sem maradjon a pályán a meccs végéig... Persze, szakmáról beszélni ott, ahol az akarati tényezőkkel is nagy baj van, nincs értelme.
Magyarország - Észak-Írország 1-2, első EB selejtező.
Nyilatkozatok. Pintér (szövetségi kapitány kommunikációs tréning után): "Úgy gondolom, meg tudtuk szerezni a vezetést..."
"Hogy belül egy belső védőnk sincs és tisztán tudják a kapuba rúgni a labdát, az érdekes."
Dzsudzsák (csapatkapitány, az egyetlen épkézláb a kezdőben, miközben megdönti az "élő adásban egy perc alatti legtöbb vállrándítás" rekordot): "Szervezett védekezéssel találtuk magunkat szemben."
Nem is az a gond, hogy kikaptunk, hanem az, hogy olyan játékkal, hogy nagyon kevés kellett hozzá, hogy a vezető gólunknál (!!!) kikapcsoljam a TV-t, mondván, nincs igazság...
A többi a fogatlan bácsitól, hátha van még, aki nem látta:

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr946684169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása