HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2014.08.22. 10:50 Krap

Jalapeno

Jalapeno.jpg

Egyenesen az USA-ból (oda pedig Mexicóból kerültek a magok). Csíp, de "csak" szájat zsibbasztóan, nem pusztítóan. Kaptam olyan magot is, amelyik chili 2007-ben Guinness rekorddal igazoltan a legcsípősebb paprika volt a világon, 2011-ig tartotta is trónt. Na, arra kíváncsi leszek - remélem, sikerül termeszteni hazai éghajlaton, talajban.

Ez utóbbi kis brutálkát nem kértem, de "nem tudtam Habanero magot szerezni, amit kértél, gondoltam ez is jó lesz". :) Ezen a skálán Naga Jolkia néven fut.

Szólj hozzá!


2014.08.21. 08:07 Krap

most pláne vicces

Küldjük egymásnak a másik régi levelit, szépen sorban, ahogyan a középiskolát követően írtuk egymásnak a volt padtársammal.

Jó újra elolvasni az övéit scannelés előtt, és annyi év után látni saját soraimat a múltból. A történet inkább csak utólag vicces, de akkor sem vettük túl komolyan. Idézetek tőlem:

"villamos alkatrészekből másodszor is kirúgtak, ami nem lenne baj, de már vége van a vizsga időszaknak"

"Legbosszantóbb, hogy állandóan kollégáz. Csak egy hülye tanár, aki azzal, hogy tudja a szilícium kristályrácsának módosulatait és főbb rácshibáit, azt hiszi, hogy ő a teremtés csúcsa."

 "Jaki velem van egy szinten, mondjuk, ezt nem volt nehéz elérnie."

Az első vizsgaidőszak utolsó hete előtt: "A jövő héten vérfürdő lesz. Februárban már ne írj ide!"

"Ma megkaptam a leveledet, és sec perc alatt olyan jó kedvem lett, hogy karót kaptam mérésen, és mivel rajzolnom is kellene, meg számítástechnikára gyakorolni, máris válaszolok."

"Számtech gyakorlatból olyan király vagyok, hogy ojjé, úgyhogy már úgyis utóvizsgám lesz, ami nem semmi, figyelembe véve azt is, hogy a szám. tech. nem is vizsga tantárgy."

"Írta és rendezte, a gondolatokat kavarta: a számítástechnika doktora, a 3 és fél fázisú egyenáramú, négyszögtárcsás 2 forintos számláló aszinkron buszjegylyukasztó csillag-delta indításának zajszűrését vulkanizált gumival megoldó: aláírás. /A rendszer természetesen védőpajzsos és páramentes./"

És a kedvencem, egy elköszönés az első félév végén: "Végzős villamosmérnök, a fogszuvasodás doktora"

Még ma sem értem, hogyan járhattam ki azt a 3 évet 3 év alatt, de a humor, és az, hogy nem lettem idegbeteg (-roncs) a kezdeti kudarcok után, az okok között lehetett.

 

Szólj hozzá!


2014.08.19. 08:07 Krap

T-shirt

DarthPolo.jpg

Szólj hozzá!


2014.08.18. 08:01 Krap

ez is jól kezdődik

Nagyon nem tetszett, hogy a bojlerfejű, öntelt, ARC holland lett a Manchester United edzője. Az USA-ban egy felkészülési tornán nagyon meggyőző játékkal verte végig a csapat (a Liverpoolhoz és Manchester Cityhez hasonlóan) Dél-Európát, mindenki pörgött, a legjobbját adta - gondolom, féltették a nem gyengén zsíros állásukat. Aztán eljött a szombat, és a bajnoki nyitány.
Moyes-nak kellett egy fél szezon, mire sorra hozta a történelmi kudarcokat. Van Gaal már az első meccsen produkált soha nem látott dolgot: megvan az első bajnoki hazai vereség a Swansea-tól. 1-2.
Tavaly az első fordulóban idegenben 4-1-re nyert a United ugyancsak a Swansea ellen (Moyes első bajnokija), a hazai meccset pedig 2-0-ra hozták akkor.
A tavalyi szezon tanácstalan, buta játékhoz képest most lelkesen és sokat vállalva volt ötlettelen és meddő a United. Egy meccs alapján azt mondanám, hogy kreatívan eredménytelenek, miközben a vendégek olyan magától értetődően használtak ki kettőt a kevés helyzetük közül, ahogyan kell.
A szerintem elküldendők közül Fellaini, Hernandez és Mata is pályára léptek.
Nem hogy Angliában nincs az élen a csapat, de a jelek szerint még Wales-ben sem.

ManchU2014-15Gaal.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: labdarúgás Manchester United


süti beállítások módosítása