HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2015.03.09. 08:05 Krap

"Nem divatból szurkolunk"

Mezőkövesd-Kaposvár, de most már a másodosztályban. :(
A gyep minden csak nem zöld, picivel kevesebb a néző, de ezt leszámítva ugyanaz a kellemes légkör, jó, családias hangulat, mint tavaly.
És a csapat is rendben van. Bognár, Fótyik és "Dzsordzsi" elmentek a jobbak közül, de az irányítót (a szombati meccs alapján) Kulcsár, a csatárt pedig Molnár simán pótolja, nem csak a pályán, de kedvenceim listáján is.
Molnár gólja kifejezetten tetszett. Egy cselsorozat végén nagyon okosan lőtt a hálóba. Én kb. 5 méterrel/ütemmel korábban lőttem volna, és majdnem biztos voltam benne, hogy túlvariálja a helyzetet, de Neki lett igaza. Nagyon szép gól volt, élmény volt élőben látni.
A második félidőre átcuccoltunk a vendég kapu mögé, így karnyújtásnyi távból láthattam, hogy a kiugró 'kövesdi a kapusba lő, a labda pedig a visszafutó hátvédről az orrunk elé gurul az üres kapuba. Öngól.
Eléggé óvatos, de jó kis meccs volt. A Kaposvár mezőnyben jó volt, szervezetten, jól játszottak, de mindössze egyetlen (igaz, nagyon nagy) helyzetük volt. Igaz, az 1-0-nál, és ha "az bemegy, más az eredmény" :), de nem ment be.
Jó volt ismét meccsen lenni. Megtaláltam a módját, hogy a "b... MLSZ"-t kijátszva ne maradjak ilyen élmények nélkül, úgyhogy remélhetőleg kiszurkolom a feljutást a matyókkal.
Még az sem zavart, hogy a vendégeknél Rajczi végig pályán volt (arcoskodott is rendesen), a hazaiaknál pedig Bajzát (brrrrr, de.... Á, ezt nem tudom finoman leírni. Lila, és kész. :) is beállt csereként. Utóbbi lőtte a harmadikat.
Csak a Mezőkövesd!
3-0-ra verték a Kaposvárt.

kovesd-kaposv-nbii.jpg

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr477251851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

istyumr 2015.03.09. 10:00:46

Molnár Gabika nekem is kedvencem lett. Az edzőbácsi pedig még valami U21-et is emlegetett itt: kovesdisport.hu/labdarugas/mezkoevesd-zsory/6401-csapatszinten-dolgoztak-jol.html
Hűűű, jó lett volna kimenni. Majd legközelebb! Kösz a beszámolót!

Krap 2015.03.10. 08:26:05

"Bajzát önbizalmával nincs probléma, az kell neki, hogy elfogadja a közönség. Vagy utálják őt, vagy szeretik, nincs köztes állapot. "

Részemről nem sok jót ígérhetek a jövőre nézve sem.
süti beállítások módosítása