HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2015.05.07. 12:50 Krap

"Egy-egy életünk az időtlen folyamnak egy rövid szakasza."

     Hol nagyobb a nő-sűrűség, mint egy Bon Jovi koncerten? Egy Müller Péter előadáson.
Elkeveredtem egyre. Mondanom sem kell, hogy magamtól eszembe nem jutott volna. Nem volt rossz, jó, ha valaki a JÓ felé vezeti a (nőnemű) embereket...
Az egyszerre lepett és nyugtatott meg, hogy sok újat vagy az életvitelemnek ellentmondót nem említett.
     Ha már egy hétköznapi ügy(let) kapcsán összefutottam Müller Úrral, elolvastam legutóbbi könyvét, a Halhatatlan szerelmet.
A Biblia/Jézus és a reinkarnáció szépen megfér a szerző (hit) világában, ez legalábbis érdekes. A könyv Tolnai Klári életéről, lelkéről, annak előző inkarnációjáról és a művésznő ahhoz kapcsolódó küldetéséről, élet feladatáról szól... Nem kimondottan mérnök férfiaknak szóló olvasmány tehát. :)
Mivel nem szeretném elveszíteni kevés hölgy olvasómat, eltekintenék a részletesebb elemzéstől. Na, nem mintha bajom lenne a művel, vagy a fentieknél sokkal többet kellene róla írnom.

halhatatlanszerelem-kicsi.jpg

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr577438964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása