HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2017.04.07. 08:06 Krap

Amiből lett

Mint a Bikininél. Volt egy dal, aztán - hogy', hogy nem - teljesen más (szövegű) lett. Ez egy soha meg nem jelent KFT nóta, amiből a tegnapi Valami mocorog sok dolgot átvett. De nem a szövegből.

A kép remek utalás az első lemez borítójára. Azon ebben a sarokban kuporog a zenekar meztelenül.

Szólj hozzá!


2017.04.06. 14:19 Krap

Valami mocorog

A nagy lemezmániám (a nagylemez mániám) kapcsán sok dologra jöttem rá. Például, hogy az LGT mennyire jó volt, de eddig szinte teljesen hanyagoltam őket. Vagy, hogy egyetlen KFT albumom sem volt mostanáig. Utóbbiakat el is kezdtem beszerezni vinylen. És az azokon hallható dolgok újabb gondolatokat hoztak. Például, hogy "régen" mennyivel karakteresebb, egyénibb zenekarok alkottak, mint manapság. A KFT első lemeze is tartalmaz érdekes dolgokat és sok slágert (!), de a második már a borítótól/címtől kezdve formabontó volt. Itt egy "soha nem hallott" remekmű az utóbbiról. Számomra friss felfedezés:

 

Szólj hozzá!


2017.04.05. 08:09 Krap

A részletek

Nem a piktekes sztoriban van, de amióta megláttam, röhögök rajta (a harkály feje!! :), ahányszor eszembe jut. Semmi köze a történethez, az egyik kép szélén/alján van, csak úgy, mellékesen.

asterixbagoly.jpg

Szólj hozzá!


2017.04.04. 08:06 Krap

és a piktek

Ami a Star Wars-éknál nagyon nem sikerült - az eredetihez méltó folytatásokat készíteni az eredeti alkotók kiszállása után -, azt Asterixéknél simán megvalósították.
A 35. füzet az első az új szerzőkkel és minden maradt a régi. A karakterek, a poénok, a humor jellege, a sok finom poén a részletekben (a "szörny" a klánválasztó gyűlésen a tömegben stb.). A fordítók is hozták a szintet ("Úgy nézem, ez ráfázott." az első ide tett képen. stb.). Szóval minden szép és jó, én pedig sokadszor olvasom, nézegetem. Ezúttal Skóciába veti a sors főhőseinket.

asterixpictes.jpg

asterixvidra.jpg

Szólj hozzá!


2017.04.03. 08:09 Krap

DVTK stadion

9-11 milliárdos költséggel, közpénzből.

dvtk1093.jpg

dvtk1094.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: DVTK stadion


süti beállítások módosítása