A Borsodi állandóan variál. Nem tudom, miért. Szerintem nem kell a sört évente feltalálni.
A külső letisztult, egyszerű, direkt, friss. Az más kérdés, hogy például Borsodban mennyire jó ötlet zöld-fehérbe öltöztetni egy terméket.
Már a felbontásakor illatos. Nagyon. Kellemesen, kissé talán ipásan.
A színe világos. Már-már túl világos. Habja az átlagnál keményebb, tartósabb.
Nagyon jellegzetes utóíze van. Markáns a srác, de nem a "lenyomlak szkanderban" típusból, hanem - hogy a dobozról idézzek -"egy frissítően citrusos és komlósan kesernyés sör, amelyben a fűszeres jegyek természetes aromákkal találkoznak."... Szintén a dobozon jelzik, hogy egy hetes (!??) skálán négyes a keserűség és ötös az aromaintenzitás. Ezt kb. alá is írom.
Finom, nyári íz jellemzi, van karaktere - valahol a könnyed és a "harapós" között félúton.
A Bivaly és a Mester fémjelezte sorba illeszkedik, nem pedig a gyár baklövései (Dry, Tüzes, stb.) közé. Nálam működik.
Alk. 4,5%
Összetevők: víz, árpamaláta,komló, komlókivonat.
7/10 pont
Elnézést, ha fekszik némelyik kép. Nem úgy/így pakoltam ide.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.