HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2020.05.22. 08:02 Krap

"mi nálad a 10 pontos" szám - 1. Másfél: Idegen anyag

Mert nem csak egy album lehet maximum pontos, hanem akár egy dal is. Ez például nálam egyértelműen az. Gyakorlatilag minden tetszik benne (a dob "csak" 90%-os. A cinek remekek, de nem sok érdekeset üt. És a hangzása nem tökéletes.) - a hangulata, a fura hangszerek, a sok-sok réteg, az ismétlések, dallamok egymásra/egymás mellé pakolászása és hát persze leginkább az építkezés utáni beindulás. Onnan valami frenetikus. Egyszerre mozdítja meg az embert és hat az agyra. Éjjel ismét belefutottam. Kb. 20 év után. Kihoztak egy dupla válogatást hanglemezen (!!) a napokban. Az már a Bandcamp-en lévő digitális változatból is süt, hogy szól, de nagyon. (masfel.bandcamp.com)
Visszagondolva azt mondom, szerencse, hogy egy olyan korban voltam fiatal, amikor még jobbnál jobb magyar zenekarok (is) alkottak nagyokat. Erre is megmozdultam jópárszor élőben is. Még csocsóztunk is a tagokkal. (Chaos, relmélem, jól vagy!)

Szólj hozzá!


2020.05.20. 08:38 Krap

Bezárva

Hamarosan lejár az útlevelem. "Üdvözli Önt a Belügyminisztérium" az alábbi sorokkal fordult hozzám:

"Tájékoztatjuk, hogy a kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel a magyar állampolgárok Magyarország területén hatályos, lejáró hivatalos okmányai a veszélyhelyzet megszűnését követő 15 napig érvényesek.

Kérjük, hogy a veszélyhelyzetre tekintettel okmánya cseréjét a veszélyhelyzet megszűnését követően kezdeményezze.

A veszélyhelyzet megszűnését követően az alábbiak szerint járhat el.

A normál eljárásban igényelt útlevél ügyintézési ideje 20 nap, így annak érdekében, hogy minél előbb kezében tarthassa új okmányát, keresse fel személyesen az Ön által kiválasztott járási/kerületi hivatal okmányirodai ügyfélszolgálatát vagy a megújult Kormányablakok valamelyikét a szükséges iratokkal! "

Magyarul: a ködös jövőben (sem) létező veszélyhezet megszűnéséig (plusz még minimum 20 nap, ha nem fizetek még többet, mint a szokásos!!!) az Unió fogja vagyok. Mondom, alakul a Némethország, 1933-tól 1945-ig feeling...

Szólj hozzá!


2020.05.19. 08:05 Krap

Huh (gyorsabb verzióban)...

Elemükben vannak. ANNYIRA szeretem, amikor nem görcsölnek, vagy keresgélnek, "csak" hozzák azt, amiben ők a legjobbak. És az a megszólalás!!! (Van olyan, hogy "majdnem tercrokon fordulat"? Vagy mi lehet az 2:17-nél?):

/Paradise Lost: Ghosts/

3 komment


2020.05.18. 08:05 Krap

Huh...

Pénteken jelent meg a tizenhatodik (!!) Paradise Lost album. Ha valaha szeretted a zenéjüket (vagy nyitott vagy), ez hatni fog:

/Paradise Lost: Hope Dies Young/

Szólj hozzá!

Címkék: Paradise Lost


süti beállítások módosítása