HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2021.07.23. 08:06 Krap

Maiden borítók 9. - soron kívül, a jövőből

     Bár, az sem kizárt, hogy ez következne a listámon is, hiszen talán jobb, mint a Fear Of The Dark borítója, de azért az első négybe talán nem fér be. Ez a majd szeptemberben megjelenő tizenhetedik stúdióalbum borítója.
      Egyértelműen tetszik a sötét összkép, az, hogy nincs háttér, a részletgazdagsága, hogy annak ellenére "valóság"hű, hogy digitális. A lemezcím japán karakterekkel való kiírása is vagány, de a bal oldali, "angol" kiírás nem tetszik a japánba hajló stílusával. Eddie feje nem telitalálat, a négy plusz agyar a fogsora fölött pedig érthetetlen. Éppen tegnap olvastam egy régebbi Derek Riggs interjút, melyben azzal vádolta a zenekart, hogy vizuálisan csak lopnak, semmi egyéni ötletük nincs (nem volt, amikor közösen dolgoztak). Ez a kép sem egy spanyol vigasz :). Viszont mutatós.

ironmaiden-senjutsu.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: Iron Maiden


A bejegyzés trackback címe:

https://krap.blog.hu/api/trackback/id/tr6616635160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása