HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2021.07.09. 08:27 Krap

Hamar észrevették

"Az angol szövetség ellen vizsgálat indult a dán himnusz megzavarása miatt is."

Minden meccsen az összes himnuszt kifütyülik, ami nem az övék - a legkeményebben az argentint és a németet, utóbbit éppen pár hete zúzták úgy le, hogy a tv közvetítésből sem tudták a szokott módon kikeverni a fújolást -, de most, a dánok ellenit az UEFA is meghallotta. "Bravúros."

Tetszik, hogy az angolok tesznek a politikailag korrekt világra. Kell egy sziget(ország) a képmutató világban, akiknek van véleménye. Mondjuk a két említett ország iránti utálatot értem, de hogy a többi országgal, azok himnuszával mi bajuk van...?

Szólj hozzá!


2021.07.08. 15:12 Krap

Kellemes kivétel

Gyakran megkapom, hogy indokolatlanul bántom az "orrhangon éneklő" lányt/asszonyt. Nos, itt egy dal, amit nem barmolt el, rádásul nem is nazálisan énekli. Nem mondom, hogy volt értelme megcsinálni (Katona Klári "picit" jobb), de egyértelműen hibátlan:

/Ruzsa Magdolna: Örökre szépek/

Szólj hozzá!


2021.07.07. 09:44 Krap

Tegnap pedig...

... a Periclesből szerettem volna begépelni idézeteket, de nem találtam a papírt, amire jegyzeteltem, amikor olvastam, hogy hol keressem őket a könyvben. Ha egyáltalán csináltam ilyen papírt.... Öregszem, na.

Egyébként az angol eredeti is rímel helyenként rendesen, nem csak a fordítás.

Szólj hozzá!


2021.07.05. 08:50 Krap

Az úgy volt...,

..., hogy egész hétvégén be sem kapcsoltam a számítógépet. Pedig legalább egy heti blogot meg szerettem volna írni. Viszont megrendeltem két kanapét (vagy mit) és vettünk két kis gardróbot (vagy mit). Az élet apró örömei. Pedig sok témám van már meg jegyzetek formájában. Lehet, hogy gépre vitelük előtt a "hogyan szereljünk össze gardrób(oka)t" jegyzetet fogom tanulmányozni.

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása