HTML

'Dark Night Of My Soul'

Gondolatok. Sajátjaim és melyek Benned ébrednek. Thoughts. The ones in me and the ones generated in you.

Friss topikok

2023.10.04. 08:05 Krap

No Repeat Weekend

Érdekes ötlet. A Metallica az aktuális turnéján érintett városok mindegyikében két napon (pénteken és vasárnap) játszik két teljesen különböző koncertet. Mexikóvárosban négy koncert is lesz. Az adott helyszín két napján mások az előzenekarok, és a játszott dalok között sincs átfedés.
Ügyes fogás, mert a rajongók közül aki megteheti nyilván megnézi őket kétszer, kevesebb szerelés, pakolás, utazás, több pihenés a zenekarnak, dupla élmény a fanatikusoknak... Viszont ha nem akkora rajongó az ember, akkor lehet, hogy az adott estés felhozatalból pont a kedvenc dalai maradnak ki. Mert azért nem akkora és nem olyan színvonalú - pláne nem homogén - az életművük, hogy abból akár véletlenszerűen is lehetne válogatni.
A kreativitás dicsérendő. 

metallica23-24tour.jpg

Szólj hozzá!


2023.10.03. 13:27 Krap

Munich - a "régi" stadion

Az (1972-es rendeszvényre épült) Olimpiai stadion kb. 200 méter magasról. Gyepet cserélnek rajta és felújítják, hogy még 50 évig használhassák. Miközben Akasztón... Nem mellesleg: ez az egyetlen stadion, ahol BL meccsen voltam eddig. Kettőn. Nem is tervezek többet, amíg a Mezőkövesd érintett nem lesz. :)

munich23-olimpiaistad.jpg

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása